mnogi su uzbuđeni

Dora 2022.: HRT objavio video na kojem se vide pripreme, a evo što su pisali i objavljivali naši glazbenici

Foto: Renato Branđolica i Dario Njavro za HRT
Foto: Renato Branđolica i Dario Njavro za HRT
Foto: Renato Branđolica i Dario Njavro za HRT
Foto: Renato Branđolica i Dario Njavro za HRT
19.02.2022.
u 16:30
HRT je također na svome Youtube kanalu objavio video na kojima se vide neke pripreme za Doru i situacija u garderobi. Glavna kostimografkinja HRT-a Nataša Svekler tamo je otkrila da će najstresniji dio biti onaj kada se Franka koja nastupa s Albinom morati preodjenuti u dvije - tri minute u plesni kostim, pa opet uskočiti u ulogu voditelja.
Pogledaj originalni članak

Danas u 20 sati u dvorani 'Marino Cvetković' koja se nalazi u Opatiji održat će se Dora, a glazbenici se već neko vrijeme pripremaju za svoje nastupe. Zbog toga nemaju baš previše slobodnog vremena za društvene mreže, no neki su se obožavateljima ipak odlučili javiti. 

Pjevačica Mila Elegović objavila je fotku na kojoj je odjevena u crnu kombinaciju i napisala kratko : "Vidimo se...Dora. Ljubav". Mila će večeras prva nastupiti  s baladom 'Ljubav' za koju glazbu, stihove i obradu skladbe potpisuje istarski glazbenik Bruno Krajcar.

 

Fanovima se javila i Ella Orešković, kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića. Njoj je ovo drugi put na DorI, a  dolazi s pjesmom 'If You Walk Away' .Ella je autorica stihova, a glazbu i obradu napisao je Siniša Reljić Simba. Uz fotku na kojoj je pokazala kako se našminkala napsiala je:  "Uspješna zbog njih". 

 

Mia Negovetić koja je među favoritima prema anketi Večerenjeg lista objavila je popis nastupa i  napisala ''Spremini za sutra''. Natupit će druga po redu, a dlučila za baladu sa stihovima na hrvatskom i engleskom jeziku. Glazbu potpisuju Andreas Stone Johansson, Denniz Jamm, Mia Negovetić i Laurell Barker, stihove Mia Negovetić, Laurell Barker, Denniz Jamm i Andreas Stone Johansson, a obradu Denniz Jamm i Andreas Stone Johansson.

Foto: Instagram

Marko Bošnjak nastupit će treći po redu. Ovo mu je prvu put da će se pojaviti na Dori, a mnogi mu preedvišaju svjetlu budućnost u svijetu glazbe. Marko je podijelio 'karticu' sa svojim imenom, rednim brojem nastupa te nazivom pjesme kolu će izvesti - 'Moli za nas'. 

Bošnjak se inače proslavio pobjedom u showu 'Pinkove zvjezdice. Nakon nastupa na Dori u planu mu je raditi na autorskoj glazbi i probiti se na svjetsko glazbeno tržište.

 - Trenutačni fokus je odraditi nastup na Dori točno onako kako smo ga zamislili i dati 110% od sebe. Osim pjesme koja ipak izlazi nakon Dore, u planu mi je nastaviti objavljivati svoju glazbu i jednoga dana započeti inozemnu karijeru - rekao nam je Marko nedavno. 

HRT je također na svome Youtube kanalu objavio video na kojima se vide neke pripreme za Doru i situacija u garderobi. Glavna kostimografkinja HRT-a Nataša Svekler tamo je otkrila da će najstresniji dio biti onaj kada se Franka koja nastupa s Albinom morati preodjenuti u dvije - tri minute u plesni kostim, pa opet uskočiti u ulogu voditelja. Na videu se vidi kako tehničari postavljaju pozornicu na kojoj će se održati spektakl, ali i kakva je atmosfera po hodnicima. 

 

Fanovima se javila i pjevačica Tina Vukov koja je pozirala ispred zida na kojem je logo Dore 2022., te napisala posljednje pripreme u tijeku. Riječanka se na Doru vraća nakon 16 godina pjesmom 'Hideout' koju potpisuju Rejhan Okanović i Josipa Vujević te Tomislav Gojanović.

Foto: Instagram

VIDEO Dora 2022.: Ovo su neke od najpopularnijih pjesama

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.