objavila fotku

Minea pozirala u minici i skupila gomilu lajkova, a pratitelj ju upozorava: 'Pazi da ne padneš'

Foto: Instagram screenshot
1/15
19.02.2022.
u 12:00

Osim izgleda mnogima se sviđa kako se Renata odijeva, a to se jasno može vidjeti i po broju lajkova koje skupljaju njene fotografije.

Pjevačica i voditeljica IN magazina Renata Končić Minea prošle godine je napunila 44. godine, a svojim izgledom gotovo svakodnevno oduševljava svoje pratitelje na društvenim mrežama. Osim izgleda mnogima se sviđa kako se Renata odijeva, a to se jasno može vidjeti i po broju lajkova koje skupljaju njene fotografije. 

Na novoj fotki Minea isto tako ima zanimljivu modnu kombinaciju, a fokusirala se na zelenu boju. Odijenula je romantičnu bijelu košulju, zelenu minicu, a komebinaciju je začinila torbom u istoj boji i čizmama sa zelenim džonom. 

''Felt cute, nema šanse da izbrišem later'' napsiala je Minea uz fotku koja je skupila preko 2000 lajkova u manje od 24 sata. Fanovi su joj u komentarima pisali komplimente, a jedan od njih se oslučio malo i našaliti.

''Pazi da ne padneš s tog zidića u lokal'' napisao je. 

 

 Minea plijeni pažnju svojim glasom, ali i stasom, a u jednom od intervjua otkrila nam je kako održava liniju. 

- Poznata sam kao osoba koja je veliki gurman, koja jako voli kuhati i koja cijeli svoj život vodi bitku s kilogramima. S vremenom sam prihvatila svoje tijelo takvo kakvo jest. Zadnjih godina znam što smijem jesti, a što ne. Nema nekih konkretnih dijeta, ali trudim se jesti zdravo. Uz to idem i na vježbanje tri puta tjedno otkako su se otvorile teretane. Prije toga išla sam tri puta tjedno na Jarun i kombinirala brzo hodanje s trčanjem. To me spašavalo u pandemiji, pronašla sam svoj ispušni ventil. Kad se opustim s prehranom i tjelovježbom, to se na meni odmah vidi, ali ima mjeseci u godini kad si dam oduška - priznala je pjevačica. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

 

Komentara 1

KA
kažemja
13:20 19.02.2022.

Kak bi rekli Zagrepčani,fajn komad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije