Stanje se nije popravljalo

Đorđe Balašević je hospitaliziran, već neko vrijeme se bori s upalom pluća

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Đorđe i Olivera Balašević
Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL
Đorđe i Olivera Balašević
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
16.02.2021.
u 15:05
Pjevač je i prije dvije godine imao ozbiljnih zdravstvenih problema kada je doživio infarkt i tada su mu ugrađeni stentovi.
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Đorđe Balašević primljen je na liječenje u Infektivnu kliniku u Beogradu, javljaju mediji u Srbiji. Prema njihovim informacijama Balašević se navodno zadnjih desetak dana borio s upalom pluća te je bio kod kuće i nakon što mu se stanje nije popravilo hospitaliziran je. Pjevač je prije dvije godine imao ozbiljnih zdravstvenih problema kada je doživio infarkt i tada su mu ugrađeni stentovi. 

- Rekli su mi da ću moći trčati, no ja ne vjerujem u to. Nemojte me pitati jesam li dobro, jer neću više nikad biti dobro zato što imam 100 godina. No nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje smo stali i da još neko vrijeme neću dobiti ulicu u Novom Sadu. Tu se oporavljam u našem dvorištu uz pomoć svoje obitelji, naravno, no sada je najljepši mjesec koji je posebno važan u mojoj obitelji, jer imamo i tri rođendana i moja jedina ljubav, supruga Olivera izdaje knjigu te moram biti ovdje prisutan - bila je prva izjava koju je Balašević dao sedam mjeseci nakon što je doživio infarkt.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

US
Usputni
15:55 16.02.2021.

Djole, legendo, ljudino, ne daj se, jos ces ti nama zapjevati djevojku sa cardas nogama sa tvojim maestrom na violini Ignjac Senom.

ZV
Zvjerko1
16:24 16.02.2021.

Drži se Đole, Zagreb je uz tebe.

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
16:43 16.02.2021.

Ne daj se Đole. "Pričaće ti, kojekakvi... Zloba se ko rubin cakli... Kako odjek mog osmeha ječi... Kleće se u pretpostavke... Kljuckajući, kao čavke... Moje loše prepričane reči..."