MASTERCHEF HRVATSKA

Parovi žiriju nosili sirovu piletinu, Doris i Petar odnijeli pobjedu: 'Kao da oduvijek kuhamo zajedno'

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
15.10.2024.
u 00:21
Dinamična borba između tradicionalnih i modernih tehnika se nastavlja, a u tjednu parova tek ćemo vidjeti što kandidate još čeka.
Pogledaj originalni članak

Pobjedu u novom izazovu MasterChefa odnijeli su Doris i Petar s jelom pod nazivom „Piletina na žitu“. Njihova kulinarska poslastica koju su servirali u prvom danu „ciklusa parova“, uključivala je piletinu s jabukom i đumbirom, kremu od graška i ukiseljenu ciklu. Jelo je od žirija dobilo komplimente za tehničku izvedbu i sklad okusa. Chef Mario pohvalio je njihovu preciznost, istaknuvši da su svi elementi jela funkcionirali. Doris je s ponosom zaključila: „Mislim da smo odradili vrhunski posao, kao da oduvijek kuhamo zajedno.“

Svaki par imao je priliku birati između dvije kutije – jedna je nudila mogućnost korištenja modernih električnih uređaje poput miksera, dok je druga sadržavala samo osnovni pribor poput kuhača i zdjela, zbog čega su se morali osloniti na tradicionalne metode kuhanja. Međutim, kako su se opcije skrivale ispod kutija iznenađenja, nisu znali koju točno odabiru. Glavna namirnica svima je bila piletina, a zadatak je zahtijevao jelo s pet komponenti i tri tehnike, koje je moralo biti skuhano u 45 minuta.

GALERIJA: Parovi žiriju nosili sirovu piletinu, Doris i Petar odnijeli pobjedu: 'Kao da oduvijek kuhamo zajedno'

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV

Pokazalo se da to vrijeme ipak nije dovoljno za sve parove, jer su neki pred žiri donijeli sirovu piletinu. Bili su to parovi Moris i Tin te Ljiljana i Iva, čija su jela na kraju, zbog sirovog mesa, proglašena najlošijim.

VEZANI ČLANCI:

Cristin Milioti

Glumica iz hit serije 'Pingvin' za Večernji list otkrila detalje sa snimanja, a progovorila je i o kolegama

S obzirom na visoku ocjenu od 8,8, može se reći da je oduševila publiku, a to se posebice odnosi na nevjerojatnu izvedbu Colina Farrella u glavnoj ulozi. Uz njega, pozornost je privukla i Cristin Milioti kao glavni ženski lik, pa iako je do sada bila poznata ponajprije po ulogama u nešto lakšim serijama i filmovima, poput sitcoma "Kako sam upoznao vašu majku", i publika i kritika složne su u ocjeni da briljira u ulozi negativke u Gothamu. Stoga smo o ovoj ulozi ekskluzivno za Obzor razgovarali s njome, ali i glavnim i odgovornim za šminku i kostime u seriji Mikeom Marineom.

LJUBAV JE NA SELU

Valentini smeta što nije sama s Tonijem, a Milena se svađala s Tamarom: 'Želi me se riješiti!'

Ivo je svoje odabranice odlučio iznenaditi roštiljem i svojim poljem lavande. No na putu do idile, izbila je neočekivana velika svađa. Milena je branila Katicu koju je Tamara izvrijeđala, a zasmetalo joj je i to što Tamara ništa ne radi po kući, već pospremaju iza nje. „Brani je, vodi je kući majci“, ljutita Milena je poručila farmeru, dok ju je on pokušavao smiriti, „Ja mogu odmah ići, napada i mene i Katicu. Ovo je danas eskaliralo. Ja joj ništa ne radim, ali je dosta. Ne da nam mira.“

Među parovima, istaknuli su se Eni i Sergio, koji su također, kao Doris i Petar, dobili pohvale za tehničku izvedbu, iako je chef Goran napomenuo da im je nedostajalo malo kiseline za savršen balans okusa. 

Dinamična borba između tradicionalnih i modernih tehnika se nastavlja, a u tjednu parova tek ćemo vidjeti što kandidate još čeka.

VIDEO: Gledatelji oštro o Martininom zlatnom gumbu: 'Ništa posebno, ovo nije talent. Trebalo bi to ograničiti'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.