iznenađujuć potez

Doris Pinčić nakon potresa javila se iz svog doma: 'U takvim situacijama uhvati me potreba...'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Doris Pinčić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.12.2020.
u 11:54
Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' na Insta Storyju objavila je fotografiju iz svog stana. "I tako... Još jednom smo se tresli... Još jednom smo se prepali", napisala je Pinčić.
Pogledaj originalni članak

Zagreb i okolicu rano jutros ponovno je probudio potres 5.0 prema Richteru s epicentrom kod Petrinje. Nedugo nakon potresa na svom se Instagramu oglasila i HRT-ova voditeljica Doris Pinčić.

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' na Insta Storyju objavila je fotografiju iz svog stana. "I tako... Još jednom smo se tresli... Još jednom smo se prepali... I još jednom nastavili dalje sa životom... Jer... Što se drugo može? U tim paničnim situacijama mene uhvati smijeh i potreba da čistim kao luda", napisala je Doris uz fotografiju koja prikazuje kako usisava.

Foto: Instagram

Doris je vrlo aktivna na društvenim mrežama pa je jučer tako objavila fotku sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom. Pohvalila se da je za klince uspjela pronaći bijeli Božić.

"Našli smo #bijelibožić u svojoj županiji" napisala je uz fotografiju. Podsjetimo, za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska".

Foto: Instagram

Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode. "U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju" pručili su tada Doris i Boris.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

Avatar manjejeviše
manjejeviše
12:16 28.12.2020.

Zaboli me Pi(n)čić za Doris Pinčić !

CA
Cadablanca
13:16 28.12.2020.

A di je jelena veljača?

MY
mycropht
12:14 28.12.2020.

Zna li netko ima li li kakav dodatak za preglednik koji sakriva sve što ima veze s Doris Pinčić? Neki Doris Block Plus.