održao je govor

Društvenim mrežama širi se video: Steven Seagal 70. rođendan proslavio je u Rusiji

Foto: Profimedia
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Steven Seagal
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Steven Seagal
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Steven Seagal
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Reuters
Foto: Donat Sorokin/NEWSCOM
Yekaterinburg hosts International Aikido Festival
Foto: Donat Sorokin/NEWSCOM
Yekaterinburg hosts International Aikido Festival
15.04.2022.
u 07:00
Društvenim mrežama proširio se video na kojem se vidi da glumac drži govor, a uzvanici su neki ruski tajkuni koji su sankcionirani, ali i najdraži Putinov novinar Vlarimir Solovjev.
Pogledaj originalni članak

Mnogi slavni prijatelji Vladimira Putina odlučili su se distancirati od ruskog predsjednika nakon invazije na Ukrajinu, no Steven Seagal ne želi to učiniti. Američki glumac tako je proslavio 70. rođendan u Moskvi. Prilikom proslave odlučio je podržati Rusiju, ali i Putina. 

Društvenim mrežama proširio se video na kojem se vidi da glumac drži govor, a uzvanici su neki ruski tajkuni koji su sankcionirani, ali i najdraži Putinov novinar Vladimir Solovjev. 

 

"Vi ste moja obitelj i moji prijatelji. I volim vas sve i stojimo zajedno, u dobru i u zlu " kazao je Seagal.

Američki glumac rusku putovnicu dobio je još 2016. godine. Dvije godine kasnije podržao je i aneksiju Krima te je tada postao specijalni izaslanik Rusije SAD-u. Steven i Vladimir nekoliko puta su snimljeni zajedno, a mnogi vjeruju da ih povezuje zajednička ljubav prema borilačkim vještinama. 

Podsjetimo, sankcije koje je Europa uvela Rusiji i njezinim državljanima nakon što je Rusija izvela invaziju na Ukrajinu, izazvale su žestoke reakcije.  Jedan od najžešćih kritičara toga bio je televizijski voditelj i novinar Vladimir Solovjev koji je bio i gost na glumčevom rođendanu. 

On se nedavno u programu uživo, skoro kroz suze žalio na odluke EU o sankcijama jer je zbog zamrzavanja nekretnina građanima Rusije sada Solovjev ostao bez mogućnosti korištenja svoje dvije vile u Italiji koje se nalaze u blizini vile koju ima glumac George Clooney.  - Kupio sam ih, platio sulude poreze, sve sam napravio kako treba. I odjednom netko je donio odluku da je ovaj novinar sada na popisu sankcioniranih. I to odmah utječe na vas. Čekajte malo! Pa rekli ste da je u Europi vlasništvo svetinja - uzrujano je govorio Vladimir o sankcijama koje se odnose na korištenje nekretnina.

Dodao je i kako je mislio da je Europa tvrđava ljudskih prava, da je sve dopušteno i ne može vjerovati da mu je oduzeto pravo korištenja nekretnina samo zato što je Rus, prenose strani mediji.  Na udaru sankcija su ruski oligarsi koji su godinama "držali ljestve" Putinovu režimu. Zapad vjeruje da bi upravo oni zbog pretrpljenih gubitaka mogli izvršiti psihološki pritisak na ruskog predsjednika da prekine rat u Ukrajini. Tako brojni ruski milijarderi sele svoje superjahte prema Jadranskom moru i Indijskom oceanu i na taj način pokušavaju pobjeći od sankcija. 

VIDEO Putin zaprijetio: Lako se može preusmjeriti izvoz energenata, umjesto na Zapad, na druge zemlje.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KO
Kološanin
09:10 15.04.2022.

Solovjev od cijele "tvrđave" europskih ljudskih prava vidi samo nepovredivost prava njegovoga vlasništva. Povreda tog istog prava Ukrajincima ga ni malo ne smeta, kao ni povreda prava na državni teritorijalni integritet i njihovog prava na život

ST
stormrider
11:13 15.04.2022.

Vlarimir Solovjev novinar, pa usput kupio dvije vile i Italiji!

DN
davaj_nama
08:32 15.04.2022.

Svaka ptica svome jatu leti. Tako i Seagal. Lik je luđak, njemu je mjesto ili u zatvoru ili u ludnici. Osim što je patološki lažov, Seagal je i okorjeli nasilnik, sadist, koji se na svim snimanjima fizički iživljavao na statistima i drugom osoblju, doslovno im lomeći ruke i noge. Ne vidim čime je uopće zaslužio članak ovdje.