zabava i pol

Dubioza Kolektiv, Kawasaki 3p i Adam Freeland u Koprivnici

Dubioza Kolektiv, Kawasaki 3p i Adam Freeland u Koprivnici
24.05.2012.
u 12:39
Nastupaju uoči jubilarne desete godišnjice legendarnog Partyloopa koji se sprema ove subote u dvorani Srednje škole u Koprivnici, a zabava će trajati do jutra
Pogledaj originalni članak

Zbog svjetske krize neki možda nemaju za rizle, ali za samo 70 kn mogu na koprivnički koncert godine, uz popularne bendove Dubioza Kolektiv i Kawasaki 3p te londonskog DJ-a Adama Freelanda, koji je prije tri godine bio nominiran za nagradu Grammy. Jubilarna deseta godišnjica Partyloopa sprema se ove subote u dvorani Srednje škole u Koprivnici.

Uz rasvjetne efekte i posebne vizualizacije, u pauzama će dubstepom atmosferu dizati DJ Torres, a posjetitelje će zabavljati i domaći bend Dead fish. Na scenu zatim stupa Kawasaki 3p, kako za sebe kažu, kombinacija iskrene šank-poezije, koji će dobro zagrijati atmosferu. Prava senzacija, Dubioza Kolektiv, bend koji svojim starim i novim hitovima “diže iz mrtvih”, centralni je događaj ludoga provoda, a svojim će ritmovima i energičnim nastupom sigurno zadovoljiti i najzahtjevnije glazbene sladokusce. Za šećer na kraju, svjetski poznati DJ Britanac Adam Freeland, svojim breakbeat-miksevima jamči vatreno iskustvo.

Partyloop je u deset godina djelovanja postao sinonim za nezaboravno glazbeno iskustvo i vrhunski provod pa tako organizatori, kao i svake godine, očekuju posjetitelje iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Ulaznice se mogu nabaviti u Šarenom dućanu u Koprivnici, kafiću Kaktus u Đurđevcu, Arcusu u Čakovcu, Aquamarinu u Varaždinu, knjižari Rockmark u Zagrebu, Oka baru u Bjelovaru i na internetskoj stranici Partyloopa. Spektakl počinje u 20 sati i trajat će do jutra.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PA
partyloop
13:59 24.05.2012.

Ove subote dernek u Koprivnici !!!! http://www.facebook.com/events/231586073600889/ http://www.partyloop.com