Prijestup

Dvojica tinejdžera provalila u kuću 50 Centa pa završila u zatvoru

Foto: Reuters
Dvojica tinejdžera provalila u kuću 50 Centa pa završila u zatvoru
23.12.2010.
u 12:33
Policija ih je ulovila dok su "tulumarili" po vili. Naime, jedan je od njih pronađen u ormaru dok je tamo u tišini ispijao jedno od skupocjenih vina iz kolekcije 50 Centa.
Pogledaj originalni članak

Zbog provale u kuću američkog repera 50 Centa dvojica tinejdžera završila su u zatvoru. U nemogućnosti da plate jamčevinu od 270.000 kuna, svoju će presudu dočekati u ćeliji. Za to je vrijeme policija istražila motive i profile nestašnih lopova.

U glazbenikovu kuću, kažu, nisu upali kriminalci nego dvojica obožavatelja koja su željeli uživati u kući svojega idola. Alexander Hernandez i Santos Padilla u dom 50 Centa ušetali su bez problema jer je reper sve ostavio otključano. Policija ih je ulovila dok su "tulumarili" po vili. Naime, Hernandez je pronađen u ormaru dok je tamo u tišini ispijao jedno od skupocjenih vina iz kolekcije 50 Centa. Njegovu veselu raspoloženju doprinijela je i marihuana pronađena u džepovima obojice provalnika.

Hernandezova sestra tvrdi da njezin brat nije imao namjeru ništa ukrasti nego da je samo htio osjetiti kako je živjeti u velikoj vili. Impozantnu je kuću 50 Cent kupio od Mikea Tysona i već je tri godine pokušava prodati, no to mu ne polazi za rukom jer za nju traži 54 milijuna kuna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.