uživala u veloj luci

Ecija Ivušić objavila fotke s ljetovanja: U prvi plan stavila stražnjicu, u komentarima joj se javio i zaručnik

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Instagram
25.08.2022.
u 18:02
Ecija je pratiteljima pokazala kako je sa zaručnikom, glazebnikom Goranom Beloševićem uživala na plaži.
Pogledaj originalni članak

Influencerica i radijska voditeljica Ecija Ivušić (35) na svojem Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija iz Vele Luke gdje je ljetovala sa zaručnikom, glazbenikom Goranom Beloševićem. Ecija je pratiteljima pokazala kako su uživali, a pozirali su na plaži.

Atraktivna influencerica pozirala je u narančastom badiću, a na dijelu fotografija nalazi se sama, dok je na dijelu u zagrljaju svog dragog. Na prvoj fotografiji Ecija pozira ispred plaže, a u fokusu je njezina stražnjica u narančastom badiću. Na drugoj fotki legla je u plićak i zavila se poput sirene pokazavši svoju besprijekornu figuru. S Goranom je objavila selfie na kojem ga ljubi u obraz, a on se smiješka. Osim toga, skočila mu je i u zagrljaj.

- Sjećanje na Velu Luku - napisala je u opisu objave. Ispod fotografija odmah se oglasio i Goran. "Vela Luka u srcu", kratko je poručio. "Prezgodna", poručili su joj pratitelji. 

Podsjetimo, Ecija i Goran uplovit će u bračnu luku u rujnu, na bajkovitom otoku Vrniku kraj Korčule, a nedavno su objavljivali snimke s djevojačke i momačke večeri.

- Kada sam prvi put stala pred vrničku crkvicu, osjetila sam neopisiv mir i spokoj, i rekla samoj sebi ako se ikada u životu budem udavala, da će to biti tu. Godinu dana poslije upoznala sam Gorana i dovela ga na Vrnik. Ostalo je povijest - kazala nam je Ecija u nedavnom intervjuu. 

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Behemot
Behemot
19:33 25.08.2022.

Eto, zlato pametno je pokazalo mršavu guzicu i tetovažu bez značenja. :P

IM
Imota1
19:15 25.08.2022.

Ja još svoje fotke s ljetovanja nisam "fotošopira", al uskoro hoću. Užarit će se internet i društvene mreže. I "mali" mi je pocrnio.