'VEČERA ZA 5'

Edukatorica i savjetnica Anastazija večeras će ugostiti protukandidate: 'Mislim da ćemo jesti zdravo'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
24.10.2024.
u 13:16
Što nas očekuje u večerašnjoj epizodi "Večere za 5" u kojoj će protukandidate ugostiti Anastazija Crnković, doznajte u nastavku teksta
Pogledaj originalni članak

Nakon jučerašnje večere, za koju je domaćica Andrea osvojila 38 bodova, danas kuha Anastazija Crnković, koja će Andreu, Silviju, Laru i Marka ugostiti u svom domu na Ferenščici gdje živi sa svoja dva sina. Anastazija ima svoj obrt koji pomaže firmama da iz podataka dobiju korisne informacije za svoje poslovanje, organizira edukacije te radi kao savjetnica. U slobodno vrijeme voli trčati i čitati te ističe kako je fizička aktivnost dio njenog života.

Iako uživa u druženju s ljudima, priznaje kako voli biti i sama. „Više je razloga zašto sam se prijavila u 'Večeru za 5', ali ključni proizlazi upravo iz moje osobnosti - volim imati kontrolu, imati unaprijed pripremljena pitanja, znati unaprijed što pripremiti kome – ovo je potpuno različito od onog što ja jesam i izazovno mi je.“ „Anastazija se meni nekako najviše ističe, onakva je kakva je, mislim da kod nje nema glume“, kaže Andrea.

Foto: RTL

VEZANI ČLANCI:

'ZGRABIO SAM GA...'

Naš glumac javno je podijelio priču o dječaku koji je maltretirao njegova sina: Mlatio ih je bez milosti

Dok institucije stvarno ne poduzmu nešto, proći će toliko vremena da će ti klinci već ići u srednju školu, jer ovo ping-ponganje klasično je iskorištavanje demokracije i korištenje sporosti sustava u rješavanju bilo čega, poručio je Asim Ugljen u objavi na Facebooku u kojoj je ispričao kako je jedan učenik maltretirao cijeli razred u koji je išao njegov sin Dino

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

„Ja se veselim da ćemo danas malo lakše jesti nego kod ostalih kandidata, isto tako i kod mene“, komentirala je Lara.
Na Anastazijinom popisu sastojaka našli su se pir, poriluk, škampi, slanutak, sipa, borovnica i crna čokolada. „Mislim da ćemo jesti zdravo“, dodala je Andrea. Novu epizodu 'Večere za 5' ne propustite danas na RTL-u od 17.50! Epizoda je dostupna na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

VIDEO Novi detalji svađe Sergeja Trifunovića i njegove supruge: Oko ovog su se posvađali i intervenirala je i policija

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.