'zastrašujuć je'

Ekipa "Igre prijestolja" štiti se od curenja informacija tako da unajme ogromnog Hrvata

Foto: Screenshot
igra prijestolja
01.04.2014.
u 22:17
Zvijezda "Igre prijestolja" Peter Dinklage kaže je da je ekipa serije otkrila učinkovit način kako da zaštititi curenje informacija sa seta
Pogledaj originalni članak

Zvijezda "Igre prijestolja" Peter Dinklage kaže je da je ekipa serije otkrila učinkovit način kako da zaštititi curenje informacija sa seta.

Sve što im je trebalo je krupan Hrvat, a čini se kako je i snimanje serije nemilosrdno kao i ono što se prikazuje na malim ekranima.

- Mobiteli s kamerama prilično su popularni i u Hrvatskoj smo našli tog ogromnog tipa i on će vam samo uzeti telefon i baciti ga. Derat će se na vas na hrvatskom i zvuči jako zastrašujuće. Uzet će vam telefon i samo ga baciti. To je tako osvježavajuće. Volio bih da imam hrabrosti to napraviti - rekao je Dinklage gostujući kod Jona Stewarta.

>>Ekipa 'Igre prijestolja' pozirala prije odlaska na plažu. Prepoznajete li ih?

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GA
Gambit
22:46 01.04.2014.

"Fotoaparati s kamerama"?

DU
Deleted user
22:58 01.04.2014.

ahahaaa pa za patuljka je svak ogroman.