uspjeh za uspjehom

Ella Dvornik dobila glavnu ulogu u britanskom trileru

Foto: Facebook
Ella Dvornik dobila glavnu ulogu u britanskom trileru
17.08.2015.
u 12:36
Kći pokojnog Dine Dvornika glumit će u filmu 'Eidiolon' redatelja Davea Moylea
Pogledaj originalni članak

Ella Dvornik dobila je glavnu ulogu u britanskom SF trileru 'Eidiolon' redatelja Davea Moylea.

Na Facebook profilu filma Moyle je izrazio zadovoljstvo svojom glavnom glumicom.

– Nemojte da vas zavara njezin 'otopit ću te' pogled jer naša glavna glumica je priča za sebe. Ima nešto u njoj puno više od onog što je oku vidljivo. Ella je anđeo – piše pod zajedničkom fotografijom Elle Dvornik i Davea Moylea.

Ella je pak kratko na Facebooku objavila kako je snimala film.

– Snimala sam film prošli tjedan. Imamo još dosta tjedana snimanja, kad bude gotov javim vam ili pratite ovaj ispod page da vidite kako napredujemo – napisala je Ella.

 

>> 'Svaki dan mi je lakše podnijeti njegov odlazak znajući da je ostavio veliki trag na drugima'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

KO
kojijesam
14:07 17.08.2015.

Koji ste vi polu-novinari. Niste čak u stanju ni promisliti prije debilnog amaterskog prijevoda. "Butter woudn't melt [in her mouth]" ne znači "otopiti ću te" (ili neku drugu vašu podsvjesno neizraženu seksualnu misao), nego da netko tako čisto i nevino izgleda (kao Djevica Marija, recimo) da se ni maslac ne bi otopio u njenim ustima, a u stvarnosti je ipak (malo) drugačije. To je i rečeno u originalnom tekstu gdje stoji "... is a nasty piece of work", vjerojatno misleći na njene sposobnosti. Dakle, umjesto "Nemojte da vas zavara njezin 'otopiti ću te' pogled", trebalo bi biti "Nemojte da vas zavara njezin 'nevin' pogled".

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:28 17.08.2015.

Je...isto kak je Mira Furlan "glumila" cudoviste u americkom SF-u, kojem je budzet bio $150.

Avatar think pink
think pink
14:06 17.08.2015.

budući da je novinar "zaboravio" navesti bar neku informaciju o redatelju, evo ispravke: redatelj Dave Moyle do sada nije snimio NI JEDAN igrani film. u biografiji ima samo par kratkih filmića (najduži 20 minuta), bez ijednog iole poznatog glumca. eli želim svu sreću sa ovim filmom, ali bojim se da je stvarnost malo drugačija od ovoga što nam sugerira članak. britanski sf krimić??? - to sigurno ne spada u a,b,c ili d produkciju - prije će biti u e ili f. u toj se grupi godišnje snimi tisuće filmova koji nikada ne dođu u kina...