INFLUENCERICA

Ella Dvornik istaknula važnost mama za blagdane, u komentarima joj se javila i Maja Šuput

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: youtube
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
26.12.2021.
u 14:00
- Znamo koliko ste sve umatale i ukrašavale, a show vam je ukrao neki Djedica. (smijeh) Šaljem zagrljaje ostanite snažne, vrijedilo je! - napisala je influencerica
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom kćeri Lumi Wren ispred božićnog drvca te napisala svoje razmišljanje u opisu. „Znate što čini Božić magičnim? MAME! Mame čine Božić magičnim. Da nema nas ne bi bilo ni sve ove magije! Sretan Božić mame! Znamo koliko ste sve umatale i ukrašavale, a show vam je ukrao neki Djedica (smijeh). Šaljem zagrljaje ostanite snažne, vrijedilo je!“, napisala je influencerica pored objave koju možete pogledati OVDJE.

U komentarima su joj se javile mnoge pratiteljice među kojima i pjevačica Maja Šuput. „Apsolutno potpisujem“, napisala je pjevačica. „Baš tako i što je najgore mame ne dobiju ni hvala ni poklon, ali nema veze opet ćemo dogodine mališanima stvoriti novu magiju, jer mame su prave junakinje Božića. Sretan Božić“, napisala joj je jedna pratiteljica. „Draga Ella, hvala što si nas se sjetila! Sretan vam Božić od srca!“, napisala je druga osoba. „Potpisujem, točno to!“, poručile su joj. „Upravo tako, svaka ti čast!“, dodali su još. 

Podsjetimo, Ella je jučer objavila fotografiju sa svojom starijom kćeri Balie Dee ispred božićne jelke te svima zaželjela sretan Božić. Nakon toga objavila je fotografiju na kojoj izgleda kao Grinch te upitala pratitelje što su dobili do Djeda Mraza. Dodajmo još da je influencerica u godini na izmaku iz Zagreba preselila u Istru zbog svojih kćeri.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

RI
rikavac
14:51 26.12.2021.

O zemljo otvori se. Na šta si spao Večernji da nam Božić promovišu štrace i fufice poput Ele i Maje Šuput. Fujjj dodje mi da povraćam.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
16:11 26.12.2021.

Da, samoljubiva Ello, postala si majka. Ni prva ni zadnja. A sad prestani zagadjivati na Bozić 2021!

KR
Krud
15:31 26.12.2021.

Zašto i na Božić???