unosan biznis

Ella Dvornik otkrila koliko mjesečno zarađuje: Neki ovaj iznos ne zarade ni za godinu dana

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Screesnhot
Foto: Instagram
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
24.10.2023.
u 14:05
Dvornik je rekla da mjesečno može zaraditi i do 80.000 eura, a simpatični građevinar s kojim je bila u showu na taj je iznos ostao bez teksta
Pogledaj originalni članak

Influencericu Ellu Dvornik (32) u ponedjeljak smo mogli gledati u emisiji ''Knjazalište'', gdje ju je voditelj Robert Knjaz smjestio u ulogu radnika u građevini. Ella je s majstorom Husom postavljala pločice i uređivala nečiju kuću. Uz to, otkrila je i koliko ona kao influencerica može zaraditi za jedan mjesec. Ovo je vatrena tema jer mnogi imaju dojam kako je influencer marketing vrlo unosan posao te rijetki influenceri i popularne osobe s društvenih mreža govore o točnim iznosima koji im sjedaju na bankovne račune početkom mjeseca.

Dvornik je rekla da mjesečno može zaraditi i do 80.000 eura. 

– 10 tisuća do 80 tisuća eura – rekla je influencerica, na što je simpatični građevinar ostao bez teksta. 

– Pa ja toliko ne mogu godišnje – rekao je pa dodao da građevinari, ako su dobri, mogu zaraditi oko tisuću i pol eura mjesečno.

– Neće vas više biti, nestat će vas – rekla mu je Ella na to. Otkrila je da je njena influencerska karijera započela 2014., kad je pisala blog.

VEZANI ČLANCI

Ella je na kraju emisije zaključila da nikad ne bi htjela biti vodoinstalaterka. 

– Dosadno mi je, radije bih keramiku stavljala – zaključila je. 

Influencerica je tijekom svog druženja s građevinarima imala priliku jesti i jedan njihov klasični obrok, no to je odbila. Ipak je poslušala majstora Husu koji joj je objasnio zašto tirolska salama ima kultni status među građevinarima. 

– U njoj ima svega – kratko je objasnio.

Podsjetimo, influencericu na društvenim mrežama prati više od 545.000 pratitelja s kojima dijeli različite dogodovštine iz privatnog života kao i objave vezane uz posao. Ella je na svojem Instagram profilu najavila i svoje gostovanje u ovoj emisiji te otkrila da je ona snimana u ožujku.

"Throwback #BauštElla (snimali smo u ožujku btw) – je l' vam se sviđa ova estetika za Integram?" napisala je pored fotografija sa snimanja. 

 

Dodajmo da je za svoj rad Ella nagrađena nekoliko puta, a tu je i nagrada za njen blog. Naime, influencerica je 2016. godine proglašena jednim od top 3 najbolja blogera u Velikoj Britaniji prema mišljenju UK Blog Awards.

VIDEO Ellu Dvornik tuži bivši muž Charles zbog kuće u Balama

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar adisan
adisan
14:42 24.10.2023.

Od čega?

Avatar comandante
comandante
14:30 24.10.2023.

e bolesni svijete...pa tko to plaća?

ED
edvardl
16:03 24.10.2023.

I da joj sto mušterija dnevno plaća, ne bi zaradila 5000 eura!