odmor kod šibenika

Ella Dvornik pozirala u kratkom topiću i suknjici, pratitelji odmah primijetili da nema ni grudnjak

Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Ella Dvornik u haljini s velikim prorezom zaintrigirala maštu prisutnih
09.07.2022.
u 15:45
Ella je obukla kratku rozu suknjicu s prorezom koji je držao samo lanac preko bedra, a top koji je obukla u istoj boji, otkrio je da Ella ispod njega nema grudnjak.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik odmara se na otoku Obonjan kod Šibenika, odakle je podijelila seriju fotografija na kojima je pozirala u rozoj kombinaciji pored bazena.

Ella je obukla kratku rozu suknjicu s prorezom koji je držao samo lanac preko bedra, a top koji je obukla u istoj boji, otkrio je da Ella ispod njega nema grudnjak.  

"Pozdrav od vaše Barbie", napisala je Ella pored fotografija.

''Izgledaš sjajno, Ella'', ''Prezgodna si'', ''Super si, top ženstveno izdanje'', pisali su joj obožavatelji.

Inače, Ella će na 100% Gang festivalu na Zrću uskoro biti službena Mama festivala, a festival počinje od 22. srpnja. 

Najpoznatija hrvatska mama, influencerica, content kreatorica i osoba koja u svom CV-u ima i „pokoji“ party, zasigurno je prava adresa za preporuku kada su u pitanju teme poput – koliko vode piti tijekom festivala da ne dehidriraš, koga povesti sa sobom da ti ne poremeti vibe, što obući da (ne) iskačeš na festivalu, ali i možda najvažnije – kako do kodova za popust na ulaznice.

„Moj plan je vrlo jednostavan – smjestit ću se u fensi VIP i držati pod budnim okom cijeli gang. Nešto kao policajac zapravo, pazit ću kako se ponašaju, jel' sve pod kontrolom. Onda planiram skoknut do backstage-a i pripaziti malo i na izvođače, moraju piti dovoljno tekućine. Ako nekog ulovim u nedoličnom ponašanju, dobiva naljepnicu i ide u kaznu“, u svom stilu nam je objasnila svoju ulogu na 100% Gang festivalu – mama Ella.

Senidah, Buba, Jala, Rasta, Grše, Kuku$, Connect.. samo su neka od imena koja će se popeti na Open Air stage od 22. do 24. srpnja na najpoznatijoj plaži u Hrvatskoj. Sve to nadgledat će upravo – mama 100% Gang festivala, Ella.

100% Gang je glazbeni festival koji će okupiti najatraktivnije hip-hop, trap i new Balkan wave izvođače u regiji i to na čak tri bine: glavnu binu koja se proteže duž cijele plaže Zrće, Euphoria club i Burra beach house. Ovisno o afinitetima, posjetitelji će moći odabrati ulaznice za parter, Fan pit, Vip Premium & VIP Sky. 

Prvi dan festivala, 22. srpnja otvaraju: Jala Brat, Buba Corelli, Coby, Inas, Elena Kitić, Nikolija i Cunami.

U subotu, 23. srpnja na stage se penju Senidah, Rasta, Klinac, Alen Sakić, Kali, Zera, Zoi, Brzo Trči Ljanmi, Rimski, Corona & Banfica.

U nedjelju, 24. srpnja, na zadnji dan festivala za vrhunski provod zaduženi su Kuku$, Grše, Connect, Gazda Paj & Cvija. Osim toga, na zadnji dan festivala stiže i svih 15 natjecatelja IDJ Showa, popularnog regionalnog talent showa!

VIDEO>>Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

RO
RobLuc
22:42 09.07.2022.

Što će joj grudnjak kad nisu njene ...

LA
Lana2
19:41 09.07.2022.

Još malo i "fanovima" će pokazati i p.z. u.Krenula je u tom smjeru.. Charles, nije te dostojna.

ST
stefj
16:53 09.07.2022.

He, he, mediji u akciji "Što će ti škola u životu..." dalje neću...