napale ju

Ella Dvornik se pohvalila novim hlačama, a pratiteljice su primijetile jedan drugi detalj na njoj

Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: youtube
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Večernjakova ruža: Influencerica Ella Dvornik-Pearce
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.04.2022.
u 13:10
„Vjerojatno je samo za slikanje. Čemu takvi nepotrebni komentari, vi peglajte svoje, što vas briga ako netko hoda zgužvan“, odgovorila je toj osobi jedna od onih koje podržavaju Ellu.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojim društvenim mrežama objavljuje razne zgode. Tu su objave reklamnog karaktera, ali i one na kojima je s obitelji. Ovoga je puta Ella Istaknula cipele koje joj se posebno sviđaju te hlače koje su poderane ispod stražnjice. „Prvo cipele, a onda sve ostalo“, napisala je u opisu objave.

No, njezini pratitelji cipele skoro nisu ni zamijetili, ali su zato za hlače imali brojne komentare. „Zapela si negdje s hlačama“, komentirala je jedna osoba ističući da hlače imaju rupe. „ Nekoliko puta“, odgovorila joj je Ella te dodala emotikon koji plače od smijeha. „To bi ti moja pokojna baka zakrpala dok spavaš“, napisala joj je druga osoba te dodala iste emotikone. „Neka. Još jedan razlog za shopping“, odgovorila je i njoj raspoložena influencerica.

Neki su se šalili, a neki hvalili kombinaciju. „Predobre“, poručili su joj. No, bilo je i onih koji su našli zamjerke. Neki od njih primijetili su da Elli vire džepovi. „Uvijek izvučeš džepove“, napisala joj je jedna osoba, a influencerica joj je rekla da joj to donosi sreću. „Prvo opeglati hlače“, napisala joj je jedna pratiteljica, a njoj nije odgovorila Ella nego druge njezine obožavateljice.

„Vjerojatno je samo za slikanje. Čemu takvi nepotrebni komentari, vi peglajte svoje, što vas briga ako netko hoda zgužvan“, odgovorila je toj osobi jedna od onih koje podržavaju Ellu, a zatim se ta gospođa ponovno javila. „Zašto smatrate nepotrebnim… Stvar se reklamira, ali je u lošem stanju. Plus još full zoom. Ne bih vidjela samo da sam slijepa“, napisala je, a odgovori na njezin komentar su se nastavili.

Inače, influencericu na društvenim mrežama prati više od 540.000 ljudi, a ona je s njima nedavno podijelila da već četvrti dan ne može micati lice. - Četvrti dan. Ne osjećam lice. Ne znam da li da se smijem ili da plačem. Možda mi je puknuo anestetik ovako na smijanje. Bitno da sam ja konobarici inzistirala na slamci, a ne mogu usta micati - napisala je Ella tada ispod videa koji je nasmijao brojne pratitelje.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se za operaciju

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KR
Krud
15:17 11.04.2022.

Kad nemaš u glavi hvališ se krpama.

KU
kuramela
17:22 11.04.2022.

Evo sam i ja nabavija nove mudante i to bez rupa, poslat ću vam sliku za objavu.

Avatar Castro
Castro
13:41 11.04.2022.

oooooo Ellllaaaa...pa tjedan dana te nema....brinemo ..!! Nema veze sta si poderana, moze se to sve pokrpati.