Video o porodu

Ella: Kada su mi donijeli Balie, rekla sam Charlesu da je to tuđe dijete

Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
30.01.2020.
u 09:44
Na svom YouTubeu kanalu Ella objavljuje snimke u kojima priča o tome kako se osjećala nakon carskog reza i zašto je tvrdila da Balie nije njezino dijete.
Pogledaj originalni članak

Ella Dvornik snimila je drugi video na temu trudnoće i poroda koji je objavila na svom YouTube kanalu.

Svojim pratiteljima pričala je o carskom rezu te kako se osjećala nakon poroda. Rekla je kako je zbog morfija i anestezije nakon poroda svako malo gubila svijest te da je pričala i gluposti.

– Imala sam osjećaj kao da ne mogu doći sebi, ali nisam osjećala bol. Na trenutak sam imala gubitak pamćenja, nisam se mogla sjetiti da sam  rodila i kada su mi donijeli Balie, pitala sam Charlesa zašto mi dovode tuđe dijete. On je odgovorio da je to Balie, a ja sam na to odgovorila; ali ovo je Azijatkinja. Sestra je bila cool i sigurno je i prije čula takve nebuloze. Pričala sam gluposti i pitala zašto tako plače i zašto je tako mala – ispričala je Ella u videu. Ožiljak nakon carskog reza joj se uopće ne vidi, kaže Ella. 

– Izgleda kao tanka roza crtica, nisko su mi to napravili i kao da nikada nisam ni rodila carskim. Ne bojim se ožiljka i to mi je najmanji problem – rekla je Ella. Dotaknula se i teme dojenja i ispričala je kako je nakon mjesec dana dojenja prešla na formulu i zbog toga je bila i na meti kritike. Ella će uskoro roditi svoje drugo dijete, a spol i ime još uvijek drži u tajnosti. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Mann tga
Mann tga
10:09 30.01.2020.

Fakat mi pokvari dan

PI
Piksy
11:08 30.01.2020.

Ovo je vise prestrasno koliko nas ova zena siluje s tim svojim porodima i trudnocom..nije humano..kao da je jedina trudna na planeti..horor