iskrena u videu

Ella progovorila o poremećajima u prehrani s kojima se borila: 'Izgladnjivala sam se'

Foto: youtube
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Večernjakova ruža: Influencerica Ella Dvornik-Pearce
24.03.2022.
u 08:42
Potom je pokazala dvije fotografije, jednu na kojoj je imala 42 kilograma, dok na drugoj, onoj snimljenoj nedavno, ima 59.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik-Pearce (31) deset se godina borila s poremećajima u prehrani, a o svemu je progovorila u svom novom videu na Instagramu. 

 "Kao tinejdžerica sam se izgladnjivala da dobijem tijelo koje želim", napisala je influencerica u videu te pokazala kako je prije izgledala.

"Onda sam počela jesti da dobijem tijelo koje želim. I dobila ga", dodala je i potom pokazala dvije fotografije, jednu na kojoj je imala 42 kilograma, dok na drugoj, ono snimljenoj nedavno, ima 59. 

Potom je svojim pratiteljima obećala da će snimiti i duži, iscrpniji video o ovoj važnoj temi. 

"Uskoro video na YouTubeu na meni jako bitnu temu. Poremećaji u prehrani vs. balans i zrelost. Hvala svima na pitanjima koje ste stavili na story, ovo će biti super tema. Pogotovo jer sam se desetljeće borila s poremećajima u prehrani i mislim da je bitno da prođemo kroz razlike", napisala je u opisu videa. 

Inače, Ella već neko vrijeme trenira sa svojom trenericom da bi imala tijelo kakvo želi i ne libi se progovoriti ni o najosjetljivijim temama svojim pratiteljima. 

VIDEO>>Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Mudlin
Mudlin
14:10 24.03.2022.

Pa već je prošlo 8 sati i danas tek sad prvi znanstveni članak o toj zvijezdi.... Hrvati se počeli prebacivati na druge portale, jer ovako nešto važno ne može se samo tak propustiti. Kasnite, kasnite, bude vam umanjila "donacije".

Avatar Castro
Castro
12:59 24.03.2022.

Cime se bavi Ella Dvornik ?