ella dvornik:

Ella: U modi su mlađi dečki, zato mi se jako sviđa vukodlak Jacob

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Ella: U modi su mlađi dečki, zato mi se jako sviđa vukodlak Jacob
17.11.2011.
u 21:00
– Mojem dečku Josipu, pak, zgodniji je Edward jer kaže da je posebniji. No, Sumrak mu je općenito, kao i većini muškaraca, gej – kaže 20-godišnjakinja. Zgodni vukodlak njezine je simpatije pridobio u drugom nastavku “Mladi mjesec”.
Pogledaj originalni članak

Jučer točno u ponoć i jednu minutu u domaća kina stigao je prvi dio posljednjeg poglavlja vampirske priče “Sumrak saga: Praskozorje”. Vjenčanje zaljubljenih vampira Edwarda i smrtnice Belle te zastrašujuće rođenje njihova djeteta došla je pogledati i Ella Dvornik s dečkom Josipom Marićem.

– Obožavam vampirsku mitologiju, a s dečkom pratim i seriju “True Blood”. Snimam sve nastavke pa imam maraton od dva, tri tjedna – kazala je Ella i otkrila da joj je u “Sumraku” privlačniji vukodlak Jacob.

– Mojem dečku Josipu, pak, zgodniji je Edward jer kaže da je posebniji. No, Sumrak mu je općenito, kao i većini muškaraca, gej – kaže 20-godišnjakinja. Zgodni vukodlak njezine je simpatije pridobio u drugom nastavku “Mladi mjesec”. – Taylor Lautner, koji ga glumi, mlađi je od mene, a sad je u modi da ti se sviđaju mlađi – priznaje. Uvijek ekstravagantna Ella i za ovu je priliku kosu obojila plavim sjenilom za oči!

– Htjela sam isprobati kako da obojim kosu, a da boju mogu isprati. Dobro je ispalo – pohvalila se.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

ON
onur
22:48 17.11.2011.

Što ova opet lupeta...Tko je ona...Zgleda ko da nikada nije bila na WC-u...Užas

Avatar tiktak
tiktak
23:15 17.11.2011.

a tko si pak ti?????

RO
rokas
08:41 18.11.2011.

nek si ti nama Ella jako pametna, to je bitno..