Postao tata!

Eltonu Johnu i njegovu partneru surogat majka rodila sina

Foto: Pixsell
Eltonu Johnu i njegovu partneru surogat majka rodila sina
28.12.2010.
u 08:19
Zachary je zdrava beba i mi smo jako ponosni i sretni roditelji! - pisalo je u zajedničkoj izjavi Eltona Johna i njegova partnera Davida
Pogledaj originalni članak

Elton John i njegov životni partner David Furnish na Božić su postali očevi malenog Zacharyja Jacksona Levona kojeg im je u Kaliforniji rodila surogat majka.

- Zachary je zdrava beba i mi smo jako ponosni i sretni roditelji! - pisalo je u zajedničkoj Eltonovoj i Davidovoj izjavi.

Par je odlučio zadržati u tajnosti identitet žene koja im je rodila zdravog dječaka, samo je poznato gdje je beba rođena te da je na porodu bila teška gotovo četiri kilograma. Elton i David prošle su godine htjeli usvojiti 14-mjesečnog dječaka iz Ukrajine koji je bio HIV pozitivan. No usvajanje im nije bilo odobreno jer su bili prestari, a ni njihova spolna orijentacija nije im išla u prilog prilikom pokretanja postupka za usvajanje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 106

JA
jankoprekobrda
15:05 28.12.2010.

Eto ja sam lezbejac i toga se uopce ne sramim

DA
damyr26
22:10 28.12.2010.

Pitaš se zašto je to bolesno, zato što nije stvoreno prirodnim putem, još jednom da je tom prirodno nebi bila dva spola, bio bi sam jedan što bi tebi vjerojatno odgovaralo, FUJJJJ odvratno

SI
sinaj
14:43 28.12.2010.

adrian1 je napisao/la: A ko je ćaća? Pa obojica, očito. Zar je to bitno? da si se maknuo iz te Dalmacije možda bi vidio da u životu postoji nešto više od etiketiranja i društveno nametnutih uloga.... Ovako misliš da je samo bitno ko je ćaća da se zna ko tuče majku i dijete... _____________________________________ Adriane, zlato mamino, pa ako ti ne znaš tko ti je ćaća, ne znači da to nije važno. Biti otac i majka nisu društveno već prirodno nametnute uloge jer da to nije tako sir. pederčić bi si sam rodio dijete. Žišku?