ZVIJEZDE

Eminem bojkotira dodjelu Oscara

14.03.2003.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

LOS ANGELES - Nakon što su ćudoredni organizatori Oscara nedavno odredili stroga pravila ponašanja Eminemu, koji je na dodjeli te nagrade trebao nastupiti s nominiranom pjesmom "Lose Yourself", pjevač je iz prosvjeda odlučio bojkotirati svečanost. Kako ta pjesma u originalu vrvi psovkama, producenti su zatražili da se pripremi "pristojnija" verzija, no, Eminem je ostao dosljedan psovki i odbio prihvatiti zahtjeve moralista. (dij)

Anthony piše autobiografiju

LOS ANGELES - Anthony Kiedis, pjevač Red Hot Chili Peppersa, u stankama između koncerata piše autobiografiju.

Četrdesetogodišnja zvijezda u knjizi će, među ostalim, progovoriti i o svom najvećem poroku - drogi. Kiedisova autobiografija trebala bi ugledati svjetlo dana potkraj iduće godine, na 20. godišnjicu postojanja benda. (dij)

Travolta odbio glumiti u Chicagu

HOLLYWOOD - Glumac John Travolta žali što je odbio ulogu u fimu "Chicago". Njemu je bila ponuđena uloga odvjetnika Billyja Flynna, koju je na kraju odigrao Richard Gere.

- Nisam bio siguran kako će sve to izgledati na filmu pa sam odbio ulogu - rekao je Travolta. To je još jedan u nizu glumčevih promašaja jer, osim što je postao hit, film je jedan od najizglednijih kandidata za ovogodišnjeg Oscara. (Zo. Š.)

Pogledajte na vecernji.hr