u povodu Dana žena

Emotivna Nives Ivanišević otkrila što ne radi od majčine smrti: 'Evo, danas je iznimka'

Foto: Instagram
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Nives Ivanišević
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Goran i Nives Ivanišević/Pixsell
Foto: Instagram
Nives Ivanišević
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
08.03.2022.
u 12:30
Nives Ivanišević, radijska voditeljica i supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, na svom je Instagram profilu objavila fotografiju i čestitala Međunarodni dan žena
Pogledaj originalni članak

Radijska voditeljica i supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića na svom je Instagram profilu objavila fotografiju i čestitala Međunarodni dan žena.

Nives Ivanišević ovoga puta iznenadila je zavodljivim izdanjem, a na fotografiji nosi samo grudnjak. Pozirala je u golemoj garderobi, a uz objavu je napisala i ohrabrujuću poruku za sve žene.

"Volim vas žene moje drage i želim vam lijep dan (i svaki dan)", napisala je Nives uz fotografiju i dodala moćne stihove pjesme Emmy Meli "I Am Woman" koji slave žene, njihovu neustrašivost, ljepotu i snagu, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji.

"Sretan nam", "Nives, predivna si", "Prava čestitka", "Ljepoto", "Ti, ženo", "Wow", "Prelijepa", pisali su pratitelji, dok su neki ostavili emotikone vatre i srca.

Nives je potom objavila fotografiju sa svojom majkom uz koju je kratko napisala "žene", a onda je na Storyju otkrila i što je prestala raditi nakon njezine smrti.

"Ne pijem tursku kavu otkad mi mamice nema (ona mi ju je radila stalno), ali evo danas, na Dan žena, iznimka", napisala je Nives uz fotografiju šalice kave. Nivesina majka preminula je 2020. godine, a voditeljica se tada oprostila od nje emotivnom porukom.

"Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bih mijenjala ni s kim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te."

Podsjetimo, Nives i Goran vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a nakon godinu dana rodio im se sin Oliver. Njoj je Oliver prvo dijete, a Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima kći Amber i sina Emanuela koji možda krene očevim stopama jer se ozbiljno bavi tenisom.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji novog lica


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.