Dirljivo:

Emotivni govor Lee Michele o preminulom dečku

Foto: Screenshot/Youtube
Emotivni govor Lee Michele o preminulom dečku
12.08.2013.
u 13:01
Lea Michele održala je na sinoćnjoj dodjeli Teen Choice Awardsa u Los Angelesu dirljiv govor o gubitku svog dečka Coryja Monteitha.
Pogledaj originalni članak

Lea Michele održala je na sinoćnjoj dodjeli Teen Choice Awardsa u Los Angelesu dirljiv govor o gubitku svog dečka Coryja Monteitha. Popularna glumica iz hit serije 'Glee' bila je dugo vremena u vezi s Coryjem, a usto su bili i kolege na setu. Prije mjesec dana, glumac je umro zbog predoziranja.

Upravo Lea dugo se borila s njegovom ovisnosti, pokušavajući mu pomoći da se ostavi poroka. – Posvećujem ovu nagradu Coryju. Svima vama koji ste voljeli Coryja i divili mu se poput mene, obećavam kako ćemo uz pomoć vaše ljubavi sve ove teškoće zajedno prebroditi. Bio mi je veoma poseban, kao i ostatku svijeta.

– Veoma smo sretni što smo imali priliku svjedočiti njegovu nevjerojatnom talentu, njegovu neodoljivom smiješku i njegovu prekrasnom srcu – izjavila je glumica. Cijelo vrijeme suzdržavala se da ne zaplače, iako je veliki broj ljudi oko nje plakao zbog tragične sudbine pokojnog Coryja.

>>Unatoč smrti glavnog glumca, serija “Glee” nastavlja se snimati

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.