neumorna zavodnica

Etan Hawke varao Umu Thurman s Angelinom Jolie

Foto: pixsell
Etan Hawke varao Umu Thurman s Angelinom Jolie
10.06.2010.
u 09:18
Knjiga Andrewa Mortona o životu Angeline Jolie donosi detalje koji se zasiguno neće svidjeti Bradu Pittu. Najnovija informacija koja je procurila otkriva kako je glumica imala šest oženjenih ljubavnika, a jedan od njih bio je Ethan Hawke.
Pogledaj originalni članak

Nepredvidiva Angelina Jolie sklona je mnogim iznenađenjima, no njoj će najveće iznenađenje, čini se, prirediti Andrew Morton koji dovršava knjigu o njezinu životu punom pikanterija i dosad dobro skrivanih skandala. Sadržaj biografije definitivno se neće previše svidjeti Bradu Pittu jer Morton tvrdi kako je zanosna Angie jedno vrijeme bila opsjednuta oženjenim muškarcima. Zasad je Morton otkrio njih šest, među kojima se našao i glumac Ethan Hawke koji je s Jolie ljubovao dok je još bio u braku s Umom Thurman s kojom ima dvoje djece. Angelina i Ethan  zbližili su se za snimanja filma ''U tuđoj koži'' 2003. godine.

- Angie i Ethan nisu skidali ruke jedan s drugoga, a noći su provodili zajedno u hotelskom apartmanu - otkrio  je izvor za časopis Star.
Ipak, afera nije trajala dugo jer je Hawke varao i Angelinu, i to s kanadskim modelom Jan Perzow.

- Iako je medijima povjerila da je Brad jedini zauzeti muškarac s kojim je bila, Angelinu su godinama uzbuđivale veze s muškarcima u braku.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PH
PHILIA
13:23 10.06.2010.

Angelina je tako pokvarena i zla osoba koja pokušava rađanjem i posvajanjem djece (o kojima drugi vode brigu, za taj dio \"posla\" treba ljubavi i strpljenja a ona za djecu nema ništa od toga), te humanitarnim organizacijama ispast fina i divna a samo je dno dna! Žalosno je što je uzor mnogim mladim curama, a nema zbog čega biti, jer malo je toga u njoj dobroga.