Tri, dva, jedan - kuhaj!

Evelina očarala žiri pitom od jabuka, a Abel sve upropastio konjakom!

Foto: PR FOTO
tri, dva, jedan, kuhaj!
Foto: PR FOTO
tri, dva, jedan, kuhaj!
Foto: PR FOTO
tri, dva, jedan, kuhaj!
Foto: PR FOTO
tri, dva, jedan, kuhaj!
Foto: PR FOTO
tri, dva, jedan, kuhaj!
Foto: PR FOTO
tri, dva, jedan, kuhaj!
Foto: PR FOTO
tri, dva, jedan, kuhaj!
Foto: PR FOTO
tri, dva, jedan, kuhaj!
Foto: PR FOTO
tri, dva, jedan, kuhaj!
Foto: PR FOTO
tri, dva, jedan, kuhaj!
26.03.2014.
u 22:55
Kako slavonski tjedan prolazi, tako se mijenjaju imena najboljih i najlošijih kandidata u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj'...
Pogledaj originalni članak

Kako slavonski tjedan prolazi, tako se mijenjaju imena najboljih i najlošijih kandidata u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj'. Evelina je proglašena najboljim natjecateljem trećeg dana zahvaljujući piti od jabuka, dok je žiriju gorak okus u ustima ostavio Abelov čobanac s konjakom. Hoće li se Abel trgnuti i sutra iznenaditi sudački trojac?

Za pojedine kandidate se čobanac pokazao prilično opasnim – Natalija nije prestajala plakati zbog luka, Tanja se zbog ozlijeđenog prsta morala poslužiti blenderom, a Zlatana je u lice pogodio dio kosti dok je sjekiricom odvajao meso od kosti. On je jedini uz namirnice zatražio i kulinarsku sjekiricu, pa su preostalih trinaest kandidata od njega tražili pomoć u sjeckanju kosti i mesa. Međutim, kandidati su pokazali iznimnu kreativnost u korištenju sastojaka i začina u čobancu (konjak, piletina, jabuke, češnjak), dok su žiri iznenadili pitama od jabuka.

U pripremi čobanca i pite od jabuka zvijezde se nisu posložile Abelu, dok je Evelina bila najbolja. Slavonka se trećeg dana dobro snašla s čobancem, ali je pomela ostale kandidate sa svojom pitom od jabuke, inače najdražim kolačem njezinog supruga. Iako se nije držala tradicije, Evelina je očarala žiri pitom sa čak dva sloja jabuka: donji s ribanim, a gornje s kriškama jabuka. S druge strane, žiri je Abelu pohvalio mekoću mesa u čobancu, ali i zamjerio upotrebu konjaka (ili mirogojčeka, kako je napomenuo Tomislav Špiček), dok su mu jabuke 'poplavile' donji sloj pite (probile su donji sloj tijesta zbog količine).

Posljednjeg dana slavonske kuhinje kandidati će se morati itekako potruditi jer u četvrtak dvoje kandidata koji nisu pokazali veliko kulinarsko umijeće odlaze u - dvoboj!

Foto: PR FOTO

>>Bisera kiksala na paprikašu - Sutra se pripremaju gulaš i pita od jabuka!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.