Avanturistička drama

Evo kako izgleda kada se DiCaprio bori za surovo preživljavanje. Stigao trailer 'Povratnika'!

Foto: Promo foto
DiCaprio
Foto: APEGA/Press Association/PIXSELL
leonardo dicaprio
Foto: DPA/PIXSELL
Leonardo DiCaprio attends an event for being named UN Messenger Of Peace at the United Nations on September 20, 2014 in New York City./DPA/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
leonardo dicaprio
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
leonardo dicaprio
21.07.2015.
u 14:47
Teaser posljednjeg filma glumačkog velikana Leonarda DiCaprija konačno je pušten u javnost i već na prvu jamči dobru zabavu onima avanturističkog duha
Pogledaj originalni članak

Obožavateljice hollywoodskog šarmera Leonarda DiCaprija jedva su dočekale da se njihov miljenik ponovo pojavi na velikom platnu. Novi film DiCaprija u kina bi trebao stići početkom sljedeće godine, a do tada svi njegovi fanovi mogu uživati u službenom traileru filma "Povratnik" koji je konačno pušten u javnost. 

Film je temeljen na istinitoj priči,a prikazuje surovo preživljavanje lovca Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) nakon krvničkog napada medvjeda i izdaje člana tima Johna Fitgeralda (Tom Hardy) koji je lovca ostavio da umre. Radnja filma smještena je duboko u divljini Sjeverne Amerike gdje su šanse za preživljavanje nakon takvih nezgoda gotovo minimalne.

Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glass se bori za život, dok želja za osvetom Fitzgeraldu ne jenjava.

"Povratnika" je režirao proslavljeni redatelj i oskarovac Alejandro González Iñárritu. U ostalim glavnim ulogama nalaze se Domhnall Gleeson, Will Poulter i Lukas Haas.

Hoće li ova uloga DiCapriju konačno donijeti toliko očekivani zlatni kipić u ruke, tek predstoji vidjeti.

>>Leonardo DiCaprio pretvorio svoj otok i nekoliko grebena u ekološku oazu

>>On je neokrunjeni kralj Hollywooda!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.