Srpski zavodnik

Evo što je Dragan Bjelogrlić rekao o vezi svoje kćeri i zvijezde filma Toma

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zagreb: Premijera filma Toma
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
27. Sarajevo Film Festival zatvoren filmom Dragana Bjelogrlića 'Toma'
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Sarajevo: Konferencija za medije u sklopu SFF uoči svjetske premijere filma "Toma"
Foto: Frederic Kern/Geisler-Fotopress
32nd European Film Awards in Berlin
Foto: Milan Maricic
Beograd: Premijera filma "Zlatni dečko" u Kombank dvorani
13.03.2022.
u 21:30
Srpski mediji raspisali su se o vezi glumca i zvijezde filma Toma, Milana Marića (31) i Mije Bjelogrlić (25), kćeri redatelja i glumca Dragana Bjelogrlića.
Pogledaj originalni članak

Srpski mediji raspisali su se o vezi glumca i zvijezde filma Toma, Milana Marića (31) i Mije Bjelogrlić (25), kćeri redatelja i glumca Dragana Bjelogrlića.

Mia i Milan u vezi su već mjesec dana, a upoznali su se na snimanju filma Toma koji je režirao Dragan Bjelogrlić u kojem je Milan utjelovio pjevača narodne glazbe Tomu Zdravkovića. Par se dodatno zbližio na proslavi dočeka Nove godine, a vezu su pokušali sakriti od javnosti. Za njihovu romansu znalo je tek nekoliko najbližih prijatelja, piše Blic.rs. 

Mnoge je zanimalo kako je na njihovu vezu reagirao poznati redatelj, a kako piše Story.rs, Dragan nije bio upućen u njihovu vezu s obzirom na to da su se tjednima viđali u tajnosti, no kada je saznao nije imao ništa protiv budući da mu je Mijina sreća najvažnija.
Inače, Milan i Mia svoj privatni život drže dalje od očiju javnosti, a glumac često ističe da ljubavne veze želi zadržati za sebe.

-Bio sam u vezi sa starijom djevojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesirale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti- ispričao je Milan u jednom intervjuu.

Podsjetimo, Milan je bio u vezi s 18 godina starijom glumicom Ninom Violić (49). Par se upoznao u Beogradu kada je glumac postao član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a Nina gostovala s predstavom “Kako smo preživjele”. Kasnije su se često družili u Zagrebu pa je ubrzo postalo očito da su nešto više od prijatelja. Zajedno su bili godinu i pol dana, a tada se činilo da je vezi presudila udaljenost.

VIDEO Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško biste je prepoznali

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.