bježi iz turske

Ezel nakon zatvora sam otišao u Barcelonu, djevojka ga ostavila?

Foto: RTL
Ezel nakon zatvora sam otišao u Barcelonu, djevojka ga ostavila?
12.08.2013.
u 22:00
Poslije tri dana provedena u pritvoru zbog sumnje da je dio narkokartela, glumac je otišao na put, ali bez pratnje 26-godišnje Kübre Küçük koja se dosad od njega nije odvajala
Pogledaj originalni članak

Nakon što je polovicu prošlog tjedna glumac Kenan İmirzalıoğlu proveo u pritvoru zbog sumnje da konzumira opijate te da je dio turskog narkokartela, popularni Ezel iz istoimene serije odlučio je pobjeći iz rodne zemlje. Mediji u stopu prate glumca pa im tako nije promaknulo fotografirati ga u istanbulskoj zračnoj luci Atatürk, odakle se uputio na odmor u Barcelonu. Kenan cijelo vrijeme nije s lica skidao tamne sunčane naočale, a nije bio raspoložen ni za razgovor. Novinari su mu postavljali pitanja, a Kenan je cijelo vrijeme šutio i samo je na kraju, poslije provjere putovnice, rekao:
\"Dobro, prijatelji, slikali ste me. Što još želite? Sa mnom u avion?\"

I djevojka na ispitivanju

Na svim fotografijama s aerodroma Kenan je sam, što je odmah potaknulo pitanje gdje mu je djevojka, 26-godišnja manekenka Kübra Küçük. Turci pišu da je afera o Kenanovoj umiješanosti u narkokartel unijela nemir u njihov odnos jer je prije samo tjedan dana, kada je Kenan priveden na policiju, Kubra bila s njim na odmoru. Tada se na svom profilu na Instagramu hvalila fotografijama s jahte. Neki su mediji čak pisali i da je Kübra također bila privedena na ispitivanje, ali je puštena nakon što se pokazalo da nije umiješana u aferu. Posebno iznenađuje što mlada manekenka nije krenula s 39-godišnjim glumcem u Barcelonu jer novinari su ih dosad stalno snimali zajedno u svim mondenim odmaralištima na kojima je Kübra vjerno pratila Kenana.

Lažni Facebook

A zatvorski dani turskom Jamesu Bondu, kako mu mediji tepaju, nisu bili nimalo ugodni. Navodno je glumac cvilio i molio svog odvjetnika da mu dopuste da se brani sa slobode. Čak je pristao ići i na prisilno liječenje od ovisnosti. Poslije tri dana provedena u pritvoru, Kenan je pušten na slobodu iako je istraga protiv gotovo 50 osoba uvučenih u aferu i dalje u tijeku. Kenanov odvjetnik İbrahim Şahinkaya, nakon izlaska svog klijenta na slobodu, očitovao se o cijeloj situaciji i kazao kako su mediji danima iznosili laži.

– Puno rečenog je neistinito, a naročito moram napomenuti da moj klijent nema svoj profil na društvenim mrežama i da su podaci koji se objavljuju na takvim stranicama netočni. Cilj novina bio je obmanjivanje javnosti. Zbog toga ćemo poduzeti mjere protiv određenih medijskih kuća – stoji u priopćenju.

>>\'Nisam imao kokain, nego grickalice\'

>>Ezel: Ne bih u zatvor, želim na liječenje

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.