ljubavna svađa

F. Muniz, zvijezda serije "Malcolm u sredini", pokušao se ubiti

Foto: pixsell
F. Muniz, zvijezda serije "Malcolm u sredini", pokušao se ubiti
16.02.2011.
u 09:49
Frankie Muniz pištolj je prislonio uz glavu i prijetio djevojci da će se ubiti. Elycia Turnbow sve je ispričala policiji, no Muniz je priču demantirao
Pogledaj originalni članak

Da je život daleko od scenarija popularnih američkih humorističnih serija uvjerio se i 25-godišnji glumac Frankie Muniz koji je slavu stekao kao naslovni junak “Malcolma u sredini”. Naime, zvijezda serije koju pratimo na RTL-u 2 nedavno je pokazala svoju tragičnu stranu u ljubavnoj svađi s djevojkom Elycijom Turnbow koja je za poznatog glumca mogla biti pogubna. Muniz je u jednom trenutku tijekom žestoke svađe prislonio pištolj uz glavu i prijetio djevojci da će se ubiti. Frankiejeva dugogodišnja djevojka sve je detalje nemilog događaja ispričala policiji, ali glasnogovornik mlađahnog glumca to je pokušao demantirati: – Nikakav pištolj nije bio uključen u svađu. Oružje je predano policiji zbog sigurnosnih razloga. Frankie Muniz nije htio njime počiniti samoubojstvo – izjavio je.

Policiju je u petak nakon svađe pozvao sam Muniz zbog bijesnog ponašanja svoje djevojke koja je počela razbijati stvari u stanu prijeteći dečku da će ga ozlijediti. Navodno su se posvadili zbog Elycijine ljubomore i nepovjerenja. Nakon uspjeha na malim ekranima, Muniz se 2008. na neko vrijeme oprostio do glume da bi se posvetio automobilskim utrkama. Dosad je sudjelovao u nekoliko njih i potpisao unosne ugovore u tom poslu. Osim talenta za upravljačem, svestrani Muniz pokazao se i kao izvrstan bubnjar u bendu You Hang Up.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VA
vatra
14:21 16.02.2011.

samo dokaz da slava i novac ne donose sreću

RI
Ringo
13:24 16.02.2011.

Najbolje mu je da nađe drugu, ova je cijela u silikonima.