atraktivni par

Fabijan Pavao Medvešek i supruga Karla privlačili poglede u rijetkom zajedničkom izlasku

Foto: Nova TV
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Poznati na premijeri povijesne drame Illyricvm
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
12.10.2022.
u 14:32
Glumac i njegova supruga jučer su se pojavili na jednom događanju te privukli mnogo pažnje.
Pogledaj originalni članak

Glumca Fabijana Pavla Medvešeka (29) gledatelji Nove TV trenutno mogu gledati kao člana žirija showa 'Supertalent', a jučer se pojavio i na premijeri dugometražnog filma Illyricvm u Zagrebu u pratnji supruge Karle koju ne vidimo često.

Fabijan i Karla nasmiješeni i zagrljeni pozirali su fotoreporterima, a oboje su nosili crne kombinacije. Lijepa Karla za ovu je priliku odabrala dugu crnu haljinu i jaknu, a svoj outfit upotpunila je popularnim crnim čizmama 'kaubojkama' i torbicom. Pavao je pak, nosio crnu majicu i jaknu i traperice.

Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Poznati na premijeri povijesne drame Illyricvm
Podsjetimo, par se vjenčao krajem svibnja u istarskom Motovunu. Fabijanu je kum bio kolega glumac Nikola Blaće, a goste je zabavljao pjevač Saša Lozar. Među gostima su se našli i glumac Ivan Čuić i manekenka Mia Matić. Za zaruke para saznalo se u travnju ove godine kada je on objavio fotografiju s momačke večeri u Istri uz koju je kratko napisao:

- Bilo je dobro, fakat. Hvala dečki. Ženim se. U intervju koji nam je glumac dao u rujnu ispričao nam je kako se osjeća u braku.

- Oženio sam se s ljubavi svog života. Svašta možemo pričati o braku, doduše dosta je to svježe za mene jer smo u braku tek tri mjeseca. Vjerujem da putovanje do braka i sve to skupa na neki način utječe na to kako se ljudi osjećaju i odnose jer ljubav je velika stvar i stvarno ljubav daje znakove kada se što treba dogoditi i ako to slušaš, jasno će ti biti koji su to koraci koje želiš napraviti, tako da je ovo vjenčanje bilo najbolji trenutak u mom životu i nešto čemu se rado vraćam u mislima i sjećanjima. Prekrasno mi je i divno, kao što je bilo i prije, a drago mi je što sam to obilježio jer mislim da je brak velika stvar i to ima posebno značenje. Uživam jer je moja bivša cura i sadašnja supruga zaista osoba s kojom želim biti do kraja života – rekao je.  

Inače, Karla i Fabijan upoznali su se i prohodali tijekom srednje škole, nakon čega je Karla svoje školovanje završila u Engleskoj na studiju produkcije, a Fabijan je magistrirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.