presretni roditelji

Fani Stipković i Fernando Hierro simpatičnim videom otkrili spol bebe

Foto: Instagram
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ fanistipkovic
Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
05.07.2023.
u 16:51
Sada je na Instagramu objavila simpatičan video u kojem je otkrila da čekaju dječaka. Naime, kao i mnogi roditelji danas, organizirali su otkrivanje spola bebe kao party, a ovaj put su u to bile uključene prskalice i vatromet, te konfeti plave boje.
Pogledaj originalni članak

Naša sportska novinarka Fani Stipković (40) prošlog mjeseca svoje pratitelje na društvenim mrežama iznenadila je viješću da je trudna. Svoje prvo dijete čeka s bivšim nogometašem Fernandom Hierrom (55). Sada je na Instagramu objavila simpatičan video u kojem je otkrila da čekaju dječaka. Naime, kao i mnogi roditelji danas, organizirali su otkrivanje spola bebe kao party, a ovaj put su u to bile uključene prskalice i vatromet, te konfeti plave boje koji su izletjeli na okupljene nakon što su Fani i Fernando zajedno pritisnuli ručku na kutiji na kojoj je pisalo 'TNT'-  . 

 

Nakon objave sretnih vijesti novinarka se zaputila na rodnu Korčulu gdje je pozirala u Veloj Luci na klupi, a iza nje prostirao se prekrasan pogled na more. Novinarka je bila odjevena u ljetni plavi kompletić suknje i topa koji joj je otkrio trudnički trbuh.  "Koliko si slatka", poručila joj je među prvima naša sportašica Sandra Perković. "Ljepotica naša", "Prekrasna", "Prekrasan pogled, a i ti si", pisali su brojni. 

Fani je, pak sada,  podijelila video u kojem je pokazala kako uživa u odmoru. Moglo se vidjeti kako ona u zelenom jednodijelnom kupaćem izlazi iz mora, šeće okolo, uživa na plaži i slično. 

- Ljeto 2023 - napisala je pored objave lijepa trudnica te istaknula da je u Hrvatskoj još uvijek. 

Inače, Fani se nedavno pohvalila da je trenutno u 20. tjednu trudnoće, a termin joj je u listopadu.

Naša sportska novinarka godinama živi i radi u Španjolskoj gdje je i upoznala svog novog partnera. O svom ljubavnom životu nije govorila često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

VEZANI ČLANCI:

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

- Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi – naglasila je u intervjuu voditeljica i sportska novinarka Fani. 

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio neugodnu scenu koju je imao s Al Pacinom: 'Nikad si to neću oprostiti'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.