zavidna linija

Fani Stipković objavila snimku treninga u bikiniju i pokazala zašto je među najseksi novinarkama Europe

Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Instagram
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Instagram
Foto: Instagram
18.08.2021.
u 18:00
Na Instagramu je objavila snimku svoje tjelovježbe na plaži koju je odradila u malom bikiniju i fotografiju sa svojim trenerom boksa.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska novinarka Fani Stipković (39), koja godinama živi i radi u Madridu, često je proglašena najseksi novinarkom Europe, a sada je pokazala kako ostaje u top formi.

Nakon što je provela par ljetnih dana u Hrvatskoj i svojoj rodnoj Veloj Luci, Fani se vratila u Španjolsku i svojim intenzivnim treninzima, koje često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.  Na Instagramu je objavila snimku svoje tjelovježbe na plaži koju je odradila u malom bikiniju i fotografiju sa svojim trenerom boksa.

"Kako bi rekao Mike Tyson: 'Svatko ima plan dok ne dobije udarac u lice'", napisala je u opisu objave kojom je izazvala lavinu reakcija svojih obožavatelja.

Fani je i nedavno raspametila pratitelje zavodljivom fotkom s plaže kada se odmara u Hrvatskoj. Nakon Dalmacije došla je u Istru, a svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila fotografijom iz Bala, točnije iz resorta Meneghetti. Tada je pozirala je u kratkoj haljini i sandalama, a kombinaciju je upotpunila šeširom i lepezom te još jednom oduševila nevjerojatnom figurom.

Podsjetimo, Fani je nakon školovanja u Zagrebu otišla u Madrid gdje je magistrirala televizijsku produkciju i menadžment na Mediasetu i Europskom sveučilištu u Madridu, a prije sedam godina pokrenula je i vlastiti kanal "Fani TV", na kojem su njezini ekskluzivni intervjui sa sportašima, poznatim osobama i poduzetnicima, a predstavlja i putna i lifestyle središta diljem svijeta.

VIDEO>>Vjenčanje Katarine Vuco

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.