na ibizi je

Fani Stipković opet ubrzava puls: Pozirala je u badiću neobičnog kroja, a komentari ne staju: Sjajno tijelo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.07.2022.
u 19:14
Jednodijelni ljubičasti badić zanimljivog kroja privukao je mnogo pažnje, pa je tako Fani skupila više od 1000 lajkova. Uz fotku je samo kratko napisala: "Divlji zrak".
Pogledaj originalni članak

Sportska novinarka Fani Stipković (39) uživa na odmoru. Novinarka je ranije objavila fotografije s putovanja u Pariz, a onda je mnoge razveselila i slikama koje su nastale za vrijeme boravka u pustinji Sahari. Nakon što je neko vrijeme provela u Hrvatskoj, opet je odlučila putovati i završila na Ibizi. 

To je otkrila nakon što je objavila nove fotke u badiću. Jednodijelni ljubičasti badić zanimljivog kroja privukao je mnogo pažnje, pa je tako Fani skupila više od 1000 lajkova. 

Uz fotku je samo kratko napisala: "Divlji zrak"

 

U komentarima su pratitelji posebno pohvalili njen izgled. 
 "Trenutak kada je Mala sirena dobila noge", "Ljepotica", "Prekrasna fotografija", "Super si", "Ljepoto, predivna si", "Sjajno tijelo", pisali su joj. 

Podsjetimo, Stipković više ne krije svoju ljubav s Fernandom Hierrom, a sada je u intervjuu za španjolski Vanitatis progovorila o vezi s bivšim nogometašem Reala i otkrila do sad nepoznate detalje njihove veze.  - Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se -  rekla je Fani koja ne štedi komplimente na račun svog novog odabranika. 

- Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi - istaknula je Stipković koja već godinama živi i radi u Španjolskoj.  Fani i Fernando trenutno odmaraju na Ibizi, a prije toga novinarka je posjetila rodni kraj i nekoliko dana plovila Jadranom. Glasine o njihovoj vezi počele su kružiti u listopadu prošle godine, a Fani je vezu potvrdila početkom godine.

- Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza sada se nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još govoriti o vjenčanju - rekla je Fani novinarima Europa Pressa koji su ih snimili u jednom večernjem izlasku u Madridu.

Inače,  Hierro se 2019. godine razveo od supruge Sonie Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju s kojima Fani ima odličan odnos. 

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.