Uskoro vjenčanje

Fani Stipković u kombinezonu istaknula trudnički trbuh i pozirala sa zaručnikom: Barbie i Ken

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
09.08.2023.
u 20:25
Tako sam sretna zbog vas. Ti ćeš biti predivna mama. Oh, kako predivno izgledaš! Predivni ste oboje. Barbie i Ken, napisali su joj pratitelji ispod objave
Pogledaj originalni članak

Sportska novinarka Fani Stipković (40) na Instagramu je podijelila novu fotografiju sa zaručnikom Fernandom Hierrom (55) i uz fotografiju je istaknula kako su zajedno već četiri godine. Uvijek elegantna Fani zablistala je u ljubičastom kombinezonu koji je istaknuo njezin trudnički trbuh, a od svojih je pratitelja dobila samo lijepe komplimente na račun izgleda i buduće uloge mame.

- Tako sam sretna zbog vas. Ti ćeš biti predivna mama. Oh, kako predivno izgledaš! Predivni ste oboje. Barbie i Ken- pisalo je u komentarima ispod ove objave. Fani i bivši nogometaš sada su u Meksiku gdje je njezin zaručnik od prošle godine novi sportski direktor najpoznatijeg nogometnog kluba u Meksiku - CD Guadalajara, a prije Meksika Fani je uživala na rodnoj Korčuli. Kako su mediji nedavno pisali par planira uskoro svoju vezu ozakoniti brakom i to baš u Meksiku, prije nego im se rodi sin. 

VEZANI ČLANCI

- Fani odlično podnosi trudnoću i nema nikakvih posebnih prohtjeva. Nije ni previše dobila na kilaži. Pazi na prehranu i trudi se jesti zdravo, kao i raditi lagane vježbe jer je godinama aktivno trenirala. Njezin zaručnik velika joj je potpora i podrška. Već se godinama htjela ostvariti kao majka, što je i rekla u jednom od rijetkih intervjua koje daje. U Fernandu je pronašla sve što je željela od muškarca, brižan je i pažljiv i uz njega se osjeća sigurno, kao što svaka žena priželjkuje - otkrio je nedavno za Story prijatelj blizak sportskoj novinarki i voditeljici. O svojoj ljubavi s Fernandom Fani je pričala samo jednom prilikom i otkrila je tada kako su se upoznali. 

 

 

- Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u razgovoru Fani i istaknula kako je Fernando osoba velikog srca. - Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi - rekla je.  

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.