'ljubav je na selu'

Farmer Hrvoje otkrio novosti u svom životu: 'Imam djevojku'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Foto: RTL
16.04.2023.
u 09:40
Farmer Hrvoje Špoljarec kazao je kako je pronašao ljubav, no da o toj temi ne bi želio javno govoriti.
Pogledaj originalni članak

Jubilarna 15. sezona je showa 'Ljubav je na selu' je završila, a samo je jedan farmer u emisiji pronašao ljubav. Naime, samo su Dragoljub i Ljiljana i nakon showa ostali zajedno. Ova sudbina nije zadesila farmera Hrvoja Špoljareca koji je na svojoj farmi ugostio tri djevojke: Marinu, Draganu i Suzanu, a s kandidatkinjom Marinom i otišao na romantično putovanje te otkrio, kako je u razdoblju između druženja na farmi i romantičkog putovanja, ona ipak pronašla nekoga. Marina i Hrvoje ostali su prijatelji, a sada je otkrio svoje dojmove o svemu te što se promijenilo od snimanja.

Hrvoje je tako kako mu nije žao što je prave ljubavi izostalo, štoviše, jako mu je drago što je upoznao jako puno ljudi s kojima se i dan danas druži.

- S Marinom sam vidio budućnost, na mojoj farmi mi je djelovala vrlo zainteresirano za mene. Ali, promijenila je ponašanje na putovanju. I dalje se čujem s Draganom. Ne žalim što ju nisam odabrao, mislim da ne bi ništa bilo između nas, no nikada se ne zna. Možda bi nešto i bilo – rekao je Hrvoje za RTL.hr. Najdraži trenutak u showu bio mu je kada su sve kandidatkinje došle kod njega, a sretan je što je djelom tog projekta. 

- Bio sam na svom terenu - rekao je Hrvoje. Na poslovnom planu se kod njega nije ništa promijenilo, ali zato je na ljubavnom.

- Nešto se kuha, imam djevojku. No, ne bih o tome u javnosti - otkrio je farmer te kazao da se ne radi ni o kojoj djevojci koja je sudjelovala u showu.

Inače, na finalnom druženju otkriveno je kako se Hrvoje dopisivao s Paulinom koja je bila na farmi natjecatelja Siniše, no između njih ipak nije bilo ničega. 

Na romantičnom putovanju Hrvoja i Marine, ona mu je priznala da je pronašla dečka. 

- Iskreno, to me priznanje nije povrijedilo. Sumnjao sam u to, imao sam neki osjećaj da se nešto događa. Shvatio sam to zbog njezina ponašanja. Postala je hladna prema meni i nekako drugačija - rekao je Hrvoje tada,  ali naglasio je kako joj to u konačnici nije zamjerio.  Nakon razilaženja na farmi više nisu ni vidjeli, ni čuli.

- S Marinom sam vidio budućnost, na mojoj farmi mi je djelovala vrlo zainteresirano za mene. Ali, promijenila je ponašanje na putovanju - kazao je. Dodao je i da ne žali što na kraju nije bio Marinin izbor. 

 - Ne žalim, Mislim da ne bi ništa bilo između nas, no nikada se ne zna. Možda bi nešto i bilo - dodao je. 

Podsjetimo, Marina mu je priznala da je na romantičnom putovanju otišla u izlazak sa svojim prijateljima.

- Po noći me bude zvukovi, čuo sam galamu. Mogli ste i mene zvati - predbacio joj je pa priznao da nije želio nikom smetati.

- Kako da ga ja povedem i da on gleda… Još više bih ga tako povrijedila - rekla je Marina pa šokirala.

 - Bio je ljutit jer je doznao da sam ja friško sad u vezi. Svatko je otišao nakon farme na svoju stranu i dogodilo se. Dogodila mi se ljubav, samo ne s Hrvojem nego s nekim drugim - dodala je. Marina mu je zamjerila jer nije preuzeo nikakvu inicijativu kad je imao priliku za to.

- Ne osjećam se iskorišteno - rekao je Hrvoje, dodavši da mu je mogla i prije reći.

VIDEO Žena za kojom su 80-ih uzdisali svi iznenadila je priznanjem da voli žene, a i danas izgleda sjajno

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.