Ljubav je na selu

Farmer Ivan je šokiran komentarima djevojaka o njemu: Nisam se tome nadao

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
15.09.2023.
u 10:15
Svatko ima pravo za nekoga reći što želi. Ja znam tko sam - rekao je Ivan
Pogledaj originalni članak

Poslije spoja s farmerom Ivanom kandidatkinje showa "Ljubav je na selu", koje su bile kod njega na farmi nisu ga štedjele komentara i nisu bile blage prema Ivanu. Tihana je za farmera Ivana rekla:  "Kratko objašnjenje – kuhane nogice". Ružičasta košulja koju je nosio Ivan tijekom predstavljanja u showu nije se svidjela Suzani i rekla je kako joj to nije muževna, a ni tijekom spoja nisu baš kliknuli i Suzana je za RTL ovako opisala taj susret.

- Nemamo nikakve sličnosti. On je totalno arogantan tip. Katastrofa. Njegova je greška što on sam ne zna što bi sa sobom. Ide od cvijeta do cvijeta - komentirala je Suzana.  Ivan je za RTL.hr komentirao ono što su Tihana i Suzana govorile o njemu. - Svatko ima pravo za nekoga reći što želi. Ja znam tko sam - rekao je Ivan. Priznao je kako ga je Tihana iznenadila svojim komentarom jer su imali dobru kemiju tijekom spoja i dosta su vremena proveli razgovarajući. 

- Iznenadile su me njezine riječi. Čudno mi je to. Nisam se tome nadao - rekao je Ivan. Dodao je kako je trema bila kriva za tišinu koja je nastala tijekom njegovog razgovora s Antonijom i rekao je kako je podijeljenih dojmova nakon prvog spoja.  - Sve su mi djevojke ok osim Suzane. Bila je nepristojna, ali ne želim to previše komentirati - rekao je Ivan.

Podsjetimo, nakon spoja s djevojkama Ivan je rekao da se dobro zabavio, no nisu mu sve njegove dame pravile društvo sinoć. -Iskreno, nisam uopće imala potrebu biti kraj njega - rekla je Suzana. Ivan je buketić bez puno razmišljanja dodijelio Suzani. ''Draga si mi, ali nismo kliknuli'', poručio joj je, a ona je odbila cvijeće, poručivši mu da glumi i da je arogantan.

VIDEO Policija uhitila pobjednika Supertalenta zbog pljački: Ukrao predmete vrijedne 140 tisuća eura

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz