LJUBAV JE NA SELU

Farmer Ivo otkrio kako je smršavio sedam kilograma i osvrnuo se na komplikacije oko smještaja

Foto: RTL
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
10.10.2024.
u 10:27
Kada su stigle kod njega kandidatkinje su primijetile i kako je došlo do promjena u njegovom izgledu, a sad a je Ivo otkrio kako je izgubio nekoliko kilograma.
Pogledaj originalni članak

Farmeri iz showa "Ljubav je na selu" iz dana u dan sve bolje se upoznavaju s damama koje su stigle na njihovu  farmu. Kod farmera Ive došlo je do komplikacija sa smještajem i  farmer Ivo se brzo dosjetio rješenja za svoje kandidatkinje u showu "Ljubav je na selu" kada je njegova obitelj odbila da budu smještene u njihovoj kući jer, kako je objasnio, tri žene su previše u tom prostoru. Farmer je zbog toga našao drugi smještaj za Milenu, Katicu i Tamaru, a one mu nisu zamjerile tu situaciju. Ipak, Milena je istaknula da neće spavati ondje ako će i Ivo ondje prespavati. 

Ivo je sada komentirao cijelu tu situaciju. - Prije nego što su došle, odlučio sam kad ih smjestim da neću tamo biti da imaju svoj mir i intimnu. To je bila moja odluka, a ona to nije znala. To mi je normalno. Nitko od njih nije znao da neću spavati tamo. Nisam to planirao. Uzeo sam apartman za njih da imaju tišinu i mir. Zbog Tamarinog prijedloga da spavam na kauču u dnevnom boravku, spomenula se ta mogućnost. Ja sam ostao pri svome da spavam kod kuće - rekao je Ivo u razgovoru za RTL

Kada su stigle kod njega kandidatkinje su primijetile i kako je došlo do promjena u njegovom izgledu, a sad a je Ivo otkrio kako je izgubio nekoliko kilograma.  - Izgubio sam sedam kilograma. Mislim da je to zbog posla koji sam počeo raditi. Počeo sam voziti autobus. Ne mogu jesti kao uz prijašnji posao. Imam kraće pauze i ne mogu obilnije jesti. Dobro mi je došlo, i posao i novi režim prehrane. Prije sam bio zaštitar i radio sam 12 sati. Znao sam svašta jesti - priča farmer Ivo.

Dioptrijske naočale još su jedna promjena kod farmera iz popularnog showa. Kada se predstavljao u showu nije ih imao, ali sada ih mora nositi otkako radi vozač autobusa. - Morao sam početi nositi naočale zbog vožnje autobusa -  rekao je farmer. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.