ljubav je na selu

Farmer koji je pričom rastužio mnoge priznao: 'Već sam se zaljubio'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
12.02.2020.
u 19:54
Pomoćni kuhar, 20-godišnjak, na svom imanju uzgaja kokoši, patke te sadi kukuruz i ječam. Svoje slobodne vrijeme Josip provodi u šetnji sa psom ili pomaže susjedima na njihovim imanjima.
Pogledaj originalni članak

Josip Tratnjak iz Brda Cirkvenskog jedan je od kandidata nove sezone emisije 'Ljubav je na selu'.

Pomoćni kuhar, 20-godišnjak, na svom imanju uzgaja kokoši, patke te sadi kukuruz i ječam. Svoje slobodne vrijeme Josip provodi u šetnji sa psom ili pomaže susjedima na njihovim imanjima. Za sebe kaže da je smiješan i zabavan, i upravo takve djevojke i traži.
Srećom, već su ga oduševile neke djevojke. Svojim pojavama su ga ugodno iznenadile Tea, Vanja i Martina.

- Dobit ću infarkt. Idu bolja za boljom. Nisam se nadao da ću dobiti ovakve cure, mislio sam da ću dobiti neke koje su ćorave na jedno oko - kazao je Josip koji je dodao da se u jednu kandidatkinju nakon brzog spoja već zaljubio.

Foto: Privatni album

- Ona je definitivno moj tip osobe, tip cure kakvu ja želim. Zaljubio sam se u Martinu - priznao je.

Josipa život nije mazio. Iza svog osmijeha krije golemu tugu zbog velikih tragedija. Josip je ostao bez oba roditelja, a upravo zbog oca odlučio se prijaviti u show.  "Iskreno, moj tata se veselio zbog toga i ja idem po njegovoj želji, ja ću mu ispuniti obećanje. Želim naći curu koja će me voljeti baš takvog kakav jesam. Rekao mi je to prije nego što je umro; kao da mi je htio reći da je sada sve na meni", rekao je Josip za RTL, pa nastavio: "Prije godinu dana sam ostao bez mame, a sada i bez tate, tako da mi nije bilo baš lako ovih par mjeseci. Ali morate krenuti dalje. Izabrati put i ići po tom putu", zaključio je Josip koji je svojom pričom mnoge ganuo do suza.

Najmlađi farmer ove sezone kasnije je kazao kako mu je bilo teško govoriti o obiteljskim tragedijama, a Marijana Batinić na to mu je rekla da mu se divi jer se prijavio i odlučio ispuniti želju svog oca.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.