ljubav je na selu

Farmer s najtužnijom životnom pričom i dalje nema sreće: 'Htjela je da ostanemo prijatelji'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
26.04.2020.
u 17:00
Iako nije našao djevojku, ne nedostaje mu pažnje, jer mu se na društvenim mrežama gotovo svakodnevno javljaju obožavateljice.
Pogledaj originalni članak

Najmlađi farmer 12. sezone showa 'Ljubav je na selu', Josip Tratinjak nije pronašao sreću u ljubavi s kandidatkinjama koje su mu pisale, a čini se da nema sreće ni otkad više nije svakodnevno na televiziji. Naime, Josip je otkrio da je još uvijek sam. 

- U izolaciji je dobro, svinje su na broju, a ljubavni život nekako ne ide -  kazao je josip za RTL i dodao: - Imao sam simpatiju, ali je htjela da ostanemo samo prijatelji pa smo tako i odlučili.
Iako nije našao djevojku, ne nedostaje mu pažnje, jer mu se na društvenim mrežama gotovo svakodnevno javljaju obožavateljice

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Josipa život nije mazio. Iza svog osmijeha krije golemu tugu zbog velikih tragedija. Josip je ostao bez oba roditelja, a upravo zbog oca odlučio se prijaviti u show.  "Iskreno, moj tata se veselio zbog toga i ja idem po njegovoj želji, ja ću mu ispuniti obećanje. Želim naći curu koja će me voljeti baš takvog kakav jesam. Rekao mi je to prije nego što je umro; kao da mi je htio reći da je sada sve na meni", rekao je Josip za RTL, pa nastavio: "Prije godinu dana sam ostao bez mame, a sada i bez tate, tako da mi nije bilo baš lako ovih par mjeseci. Ali morate krenuti dalje. Izabrati put i ići po tom putu", zaključio je Josip koji je svojom pričom mnoge ganuo do suza.

Najmlađi farmer 12. sezone kasnije je kazao kako mu je bilo teško govoriti o obiteljskim tragedijama, a Marijana Batinić na to mu je rekla da mu se divi jer se prijavio i odlučio ispuniti želju svog oca.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.