"izgubljena čast"

Fatmagulin bivši zaručnik Mustafa pokušat će ubiti Kerima

Foto: Nova TV
IZGUBLJENA ĆAST (1)
Foto: Nova TV
IZGUBLJENA ĆAST (1)
Foto: Nova TV
IZGUBLJENA ĆAST (1)
Foto: Nova TV
IZGUBLJENA ĆAST (1)
Foto: Nova TV
IZGUBLJENA ĆAST (1)
Foto: Nova TV
IZGUBLJENA ĆAST (1)
13.02.2012.
u 14:44
U njegovoj kući dočekat će ga veliko iznenađenje, Fatmagulin bivši zaručnik Mustafa. Ovaj preokret gledatelji će vidjeti u epizodi emitiranoj u petak na Novoj TV.
Pogledaj originalni članak

U telenoveli "Izgubljena čast" koja prati životnu tragediju prelijepe Fatmagul ovaj tjedan će doći do susreta dva glavna muška lika Kerima i Mustafe. Nakon što će Fatmagul skupiti hrabrosti i upozoriti buduću Jašaranovu nevjestu da se ne uda za njezinog silovatelja, Kerim će se htjeti obračunati s Erdoganom.

No, u njegovoj kući dočekat će ga veliko iznenađenje, Fatmagulin bivši zaručnik Mustafa. Željan osvete Mustafa će htjeti ubiti Kerima, no njegovo priznanje o Fatmagul pokrenut će nove zanimljive događaje u seriji. Ovaj preokret gledatelji će vidjeti u epizodi emitiranoj u petak na Novoj TV.

"Izgubljena čast" još nije završila sa snimanjem, a u svojoj zemlji kao i u Hrvatskoj jedna je od najgledanijih serija, dok njezini glavni glumci uživaju veliku popularnost. Za glavnu mušku ulogu Kerima, glumac Engin Akyurek nagrađen je s čak šest nagrada.

Mladi glumac u Turskoj slovi kao jedna od najvećih nada turske glumačke scene. Firat Celik koji tumači Mustafu zbog ove je uloge dobio i svoj prvi veći filmski angažman.

Ovih dana turski mediji raspisali su se o novoj ljubavi koja je planula na setu između Beren Saat i Firata Celika. Navodno su glumci zajedno provodili mnogo vremena na setu ali i izvan njega, a paparazzi su ih uhvatili zajedno na koncertu Jamiraquaija. Medijima se učinilo kako šarmu glumca koji sliči Matthewu McConaugheyju nije odolila ni lijepa Beren.

Ovaj kurdski glumac je do svoje 29. godine živio u Parizu gdje je radio kao model. Glasine o njihovoj romantičnoj vezi je kasnije smirila lijepa Beren koja je dan zaljubljenih odlučila provesti s fotografom Kenanom Doguluom. Prema napisima portala Sacitaslan mlada glumica s novim dečkom nadolazeće Valentinovo planira proslaviti u Parizu.

No ukoliko zbog obveza na setu "Izgubljene časti" Beren neće moći otputovati u francusku prijestolnicu, njen će je odabranik srca posjetiti u Istanbulu. Glumica će uskoro proslaviti i rođendan, a prema pisanju turskih medija 26. veljače provest će ga u društvu svoje novopečene ljubavi.

Portali su se raspisali i o skorašnjem posjetu Beren Hollywoodu. Tamo bi se glumica trebala sastati s ekipom filma iranskog redatelja Bahmana Ghobadija.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.