ples sa zvijezdama

Filip Vidović ozlijedio se tijekom nastupa, pa se vratio s gipsom: 'Afterparty na traumi'

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Nova TV
11.04.2022.
u 08:30
Glumac i njegova mentorica Paula Jeričević su plesali jive i imali energični nastup zbog čega se on ozlijedio. No, to nitko tijekom nastupa nije primijetio.
Pogledaj originalni članak

Mladi glumac Filip Vidović (31) tijekom nastupa u showu 'Ples sa zvijezdama' ozlijedio je nogu te otišao na pregled. Dok su voditeljica Maja Šuput i Igor Mešin gledateljima govorili što se događa, iz režije su im otkrili da se Filip vraća. Ispred kamera glumac se ponovno vratio s gipsom na nozi.

Foto: Nova TV
Naime, Filip i njegova mentorica Paula Jeričević su plesali jive i imali energični nastup zbog čega se glumac ozlijedio. No, to nitko tijekom nastupa nije primijetio.

Filipova djevojka Nataša Pavičević na svojem je Instagram profilu objavila video iz bolnice gdje je čekala s glumcem da mu stave gips. „Ples sa zvijezdama afterparty na traumi“, napisala je uz objavu te pokazala kako Filipova noga izgleda.

Foto: Instagram screenshot
Inače, žiri je glumcu i njegovoj mentorici dao 32 boda, a komentari u bili podijeljeni. Neki su smatrali da su odlični, dok su drugi rekli da ih žele vidjeti u još boljem izdanju. 

- Ti zapravo imaš tako dobar svoj stil performerski, ono što neki plesači godinama grade, i zato u stvari tako visoko držiš ljestvicu. Nemoj to nikad izgubiti jer to je zaista posebno - istaknuo je koreograf i plesač Igor Barberić nakon njihovog nastupa.

Podsjetimo, Filip nam je u nedavnom intervjuu kazao da stvarno uživa u ovom showu te komentirao natpise da je favorit.

– Veselim se svim plesovima jer latinskoameričke i standardne plesove nikad nisam plesao. Silno ih želim sve probati i dati sve od sebe u svakom od njih. Ne znam baš jesam li favorit, ali mislim da ove sezone ima više odličnih kandidata za tu poziciju. Nekako mislim da je najbitnije da uživamo u procesu, da se zabavljamo i predano radimo, a na kraju što bude – bit će – kazao je Filip.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj brobi s bolesti, sprema se za operacijju

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.