POČASTILA PRATITELJE

FOTO Mila Horvat u toplesu proslavila rođendan pa zaključala komentare

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
05.06.2024.
u 18:00
- Zahvalna na svakom iskustvu ,ljubavi i ljudima koje imam uz sebe, napisala je sportska novinarka u emotivnoj poruci uz crno bijelu fotografiju povodom 43. rođendana.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najljepših domaćih novinarki, Mila Horvat, ovih dana slavi svoj 43. rođendan. Osim u društvu obitelji i prijatelja, voditeljica je ovu posebnu priliku obilježila i na svojim društvenim mrežama na kojima je prati velik broj ljudi. Prvo je objavila fotografiju iz djetinjstva, a potom je pratitelje počastila i jednim izazovnim prizorom.  

- Jedan poseban dan uz posebnu poruku: Život se živi u svojoj koži, a ne u tuđim očima.. Zahvalna na svakom iskustvu ,ljubavi i ljudima koje imam uz sebe - napisala je sportska novinarka u emotivnoj poruci uz crno bijelu fotografiju na kojoj pozira razgolićena, dok strateška mjesta prekriva rukama. Zanimljivo, atraktivna voditeljica odmah po objavljivanju fotografije onemogućila je komentare. Sliku možete vidjeti na linku ispod.

Na fotografijama iz djetinjstva Mila pak pozira kraj torte, a uz fotke je samo kratko napisala: 'Te lude 80-e... najljepše godine'. Pratitelji iz svih djelova svijeta su joj u komentarima čestitali rođendan: - "Sretan rođendan Mila, lijep pozdrav iz Požege.", "Sretan rođendan Mila od Melbourne, Australija" - pisali su.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, novopečena 43-godišnjakinja je na Instagramu povodom Majčinog dana koji se obilježava 12. svibnja u Hrvatskoj objavila fotografiju sa svojom majkom Milenom. Mama je njena velika podrška, a to je dokazala i posvetom u obliku statusa koju joj je napisala ispod fotke. "Majka je anđeo bez krila. Sretan Majčin dan!" napisala je voditeljica uz objavu. Mila i Milena pokazale su koliko su bliske, te su pozirale s osmijesima na licu.

Horvat se nedavno nakon nekog vremena vratila na Instagram i objavila nove fotografije. Mila se pohvalila izdanjem sa svojeg zadnjeg voditeljskog angažmana na događaju Cro Athletics Gal, a fotografija je odmah dobila puno lajkova i komentara.

GALERIJA: Mila Horvat pokazala mamu koju ne viđamo često: "Majka je anđeo bez krila. Sretan Majčin dan!"

Foto: Instagram
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Prekrasna si" komentirala je naša najbolja atletičarka Sandra Elkasević "Mila je atrakcija gdje god se pojavi", "Izuzetna žena i dama", "Prelijepa ženo", još su neki od komplimenata koje je dobila.

Veliki stres ozbiljno je naštetio Milinom zdravlju, oboljela je od tumora jednjaka i raka vrata maternice. Dugo vremena borila se s opakom bolesti, ali je na kraju pobijedila.  - Imala sam tri ozbiljne operacije godinu za godinom i još nekoliko manjih koje sam šutke odradila, a da za njih nisu znali ni moji najbliži. Nastojala sam barem njih poštedjeti - rekla je Horvat u jednom intervju i nastavila:

- Ne bih u detalje, to je sad iza mene. I previše se toga pisalo. Teški su to bili zahvati, teško razdoblje, postoperativne komplikacije s posljedicama koje ostaju trajno i s kojima naučiš živjeti. Ne žalim se. Kad je najteže, najjača sam i vojnički sve odrađujem. Najranjivija sam kad je riječ o ljudima koje volim. Srećom, prevladali smo i ružno razdoblje mamine bolesti. Sve je sad dobro, samo neka tako ostane. Sva ta iskustva očeliče čovjeka.

VIDEO: Film o Večernjakovom Hassanu: 10 godina hodao s metkom u glavi, od ratnika postao novinar

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

HA
Haha
18:19 05.06.2024.

Steta, bila je zaista zgodna zena. Zar njoj trebaju operacije i golisave fotografije?

Avatar Stradun
Stradun
16:15 06.06.2024.

Ima 43 godine ,a nudi polugolišave slike. Ne ide to skupa.

HE
hejla
18:41 05.06.2024.

Operirala se zbog bolesti, a zašto se razgolićuje ne znam... Inače nisam za nju čula do sad, a nije ni da pratim previše te medijske ličnosti