IZAZVAO LAVINU KOMENTARA

FOTO Princ William odlučio se na promjenu imidža i nisu svi oduševljeni: Izgleda gore od beskućnika

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
14.09.2024.
u 16:00
Pogledaj originalni članak

Princ Willam bio je zaposlen zadnjih dana pa se tako pojavio i u vojnoj školi gdje se obraćao časnicima koji su diplomirali. Na društvenim mrežama uskoro su se počele dijeliti fotografije s ovog događaja, a glavna tema je bio novi imidž princa Williama. Dok su jedni hvalili bradu koju je pustio princ, drugima se baš i nije svidjelo ovakvo izdanje člana britanske kraljevske obitelji. PrinceWilliam s ovom smiješnom bradom izgleda gore nego beskućnici. Izgleda i dosta starije, zapravo stari brže od svog oca Charlesa.
Drugi dio njegovih obožavatelja kaže kako im se sviđa Williamova brada. - Puno toga je članovima kraljevske obitelji zabranjeno. Brada nije jedna od tih stvari i neka William uživa.
Prije pet dana Williamova supruga Kate Middleton objavila je novi video u kojem je javnost obavijestila o svom zravstvenom stanju. Otkrila je kako je gotova s kemoterapijom.  Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila svoju kemoterapiju - istaknula je princeza od Walesa dok šeće sa svojom obitelji. - Moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti svaki dan biti hrabra - dodaje Kate te kaže da je unatoč teškim trenucima njezino iskustvo dalo "ponovni osjećaj nade i cijenjenja života". Ovaj video je oduševio javnost jer su Kate i William snimljeni u opuštenim obiteljskim trenucima s djecom i u pojedinim kadrovima izmjenjuju nježnosti što je dosad bio prizor koji nismo vidjeli u javnosti. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.