najtraženija osoba

Fotografije 15-godišnje Angeline Jolie prodane za 660 000 kuna

Foto: Pixsell
Fotografije 15-godišnje Angeline Jolie prodane za 660 000 kuna
04.04.2010.
u 12:34
Na hollywoodskoj aukciji glumičine fotografije potukle laskavu konkurenciju, a osim nje najveći interes pobudile su rijetke fotografije Jean Harlow
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie još jednom je, doduše ne svojim djelima, dokazala da je ultimativna zvijezda broj jedan. Naime, njene fotografije na kojima ima tek 15 godina prodane su na hollywoodskoj aukciji za vrtoglavih 660 tisuća kuna što je šest puta više no što je očekivana dobit.

Mladu Angelinu snimio je fotograf Harry Langdon, a osim njenih fotografija prodavali su se i njegovi portreti Raquel Welch, Halle Berry, Richarda Burtona i Farrah Fawcett, ali nitko nije dosegao cijenu i zanimanje kao Angelinine fotke.

Poslije Angeline, najskuplje prodane fotografije na aukciji su one glumice Jean Harlow prodane za 320 000 kuna.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.