jubilarno izdanje

Frank Turner sljedeće potvrđeno ime desetog INmusic festivala!

Foto: PA/Pixsell
Frank Turner sljedeće potvrđeno ime desetog INmusic festivala!
19.01.2015.
u 12:25
Frank Turner je karijeru započeo kao vokal post-hardcore benda Million Dead, te usprkos tome što danas preferira akustičnu gitaru, u njegovim pjesmama se i dalje osjeti utjecaj buntovnih punk korijena
Pogledaj originalni članak

Osim Placeba te Black Rebel Motorcycle Club, Eagles of Death Metal i We Are Shining, na ovogodišnjem jubilarnom 10. INmusic festivalu nastupit će i Frank Turner.

Frank Turner je svoju karijeru započeo kao vokal post-hardcore benda Million Dead, te usprkos tome što danas preferira akustičnu gitaru, u njegovim pjesmama se i dalje osjeti utjecaj buntovnih punk korijena. Kao solo izvođač ima 5 albuma i nekoliko EP-a. Prvi album "Sleep Is for the Week" izašao je 2007. godine, a slijede Love Ire & Song, Poetry of the Deed, England Keep My Bones te aktualni Tape Deck Heart iz 2013 godine. Nastupa sa svojim pratećim bendom The Sleeping Souls, čiji su članovi Ben Lloyd (gitara, mandolina), Tarrant Anderson (bass), Matt Nasir (piano) i Nigel Powell (bubnjevi). O kakvom je izvođaču riječ, dovoljno govori činjenica da je nastupio i na Wembleyju te pritom i snimio Frank Turner Live from Wembley DVD.

INmusic festival organizira se u suradnji s Ožujskim pivom kao powered by sponzorom te OTP bankom koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se nabaviti po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Svoje ulaznice možete uplatiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.

>> EAGLES OF DEATH METAL i WE ARE SHINING prva imena nadolazećeg INmusic festivala

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.