podijelila uspomene

Franka Batelić istaknula trudnički trbuh u uskoj haljini: 'I strukić polako nestaje'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Intagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
31.05.2022.
u 21:40
Nakon višemjesečnog skrivanja Franka je sretnu vijest konačno odlučila podijeliti s javnosti, a sada je podijelila  i nove fotografije u uskoj haljini koja je istaknula njezin trbuh.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (29), koju smo proteklih mjeseci imali prilike gedati u žiriju showa 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV, iznenadila je mnogobrojne pratitelje na Instagramu prije nekoliko dana otkrivši da sa suprugom Vedranom Ćorkukom, čeka drugo dijete. Nakon višemjesečnog skrivanja Franka je sretnu vijest konačno odlučila podijeliti s javnosti, a sada je podijelila  i nove fotografije u uskoj haljini koja je istaknula njezin trbuh.

"… I tako je to. Strukić polako nestaje, ali uspomene iz Plesa sa zvijezdama ostaju", napisala je uz fotografije iz finalne večeri showa.

"Najljepša trudnica", "Najljepša", "Prekrasna mama", pisali su joj oduševljeni fanovi.

- Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Hihihi.. - napisala je Franka uz nekoliko fotografija koje ističu njezin trudnički trbuh kada je prvi put obznanila javnosti da čeka drugo dijete. 

Ispod objave odmah su se zaredale čestitke oduševljenih pratitelja, a priliku da Vedranu i Franki čestitaju na prinovi nisu propustili ni brojni poznati među kojima su i Viktorija Rađa, Sonja Kovač, Marko Grubnić, Albina, Nataša Janjić Medančić i brojni drugi. 

VIDEO>>Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz