Javila se obožavateljima

Franka Batelić nakon zaraze koronavirusom otkrila što joj je najgore: Život bez toga nije život

Foto: Instagram
Franka Batelić
Foto: Instagram
Franka Batelić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Intagram
Foto: instagram
09.09.2021.
u 15:23
Pozitivan nalaz na koronavirus dobila je prije desetak dana i nadala se kako će sutra moći održati koncert ispred Lisinskog ali liječnici su joj zabranili fizički napor i pjevanje pa je morala otkazati nastup.
Pogledaj originalni članak

Jedan od simptoma kod osoba zaraženih koronavirusom je i gubitak okusa i njuha i taj simptom nakon zaraze koronom ima i Franka Batelić. Pjevačica je podijelila na Instagram storyju kratki video na kojem miriše poriluk i ne može ništa osjetiti i napisala je: Život bez okusa i mirisa nije život! Pozitivan nalaz na koronavirus dobila je prije desetak dana i nadala se kako će sutra moći održati koncert ispred Lisinskog ali liječnici su joj zabranili fizički napor i pjevanje pa je morala otkazati nastup kojem se radovala.

Foto: instagram

- Zbog zdravstvenih komplikacija nastalih kao posljedica zaraze koronavirusom, otkazuje se koncert u Lisinski Atriumu. 😭 Iako sam jučer obećala kako ću skupiti zadnji atom snage i održati koncert najavljen za petak, liječnici su mi zabranili bilo kakvu fizičku aktivnost, a posebno pjevanje.🙁 Neopisivo mi je zao sto ću morati otkazati koncert kojemu sam se jako veselila. Jednostavno ne bih mogla publici pokloniti energiju i emociju koju zaslužuju! Ipak odlučila sam kako ne odustajem od svog koncerta u Lisinskom, čim ozdravim!- poručila je obožavateljima.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TE
Testera
05:55 10.09.2021.

Nije se cjepila i sad je izgubila pare.

MX
Mister X
18:18 10.09.2021.

pametnih dječijih kopmentgara.

NN
novo nenormalni
17:42 09.09.2021.

što se nije pridržavala propisanih spasonosnih mijera