svestrana pjevačica

Franka Batelić pjeva narodnjake u "Petkom s Petkom"

Foto: Nova TV
franka (1)
Foto: Nova TV
franka (1)
Foto: Nova TV
franka (1)
Foto: Nova TV
franka (1)
07.02.2012.
u 20:30
Franka će Petku ispričati sve o svojim uspjesima s dečkima i gdje su je sve pratili paparazzi. Otkrila je da preko interneta prati sve što se događa u Hrvatskoj, a najviše ju je razveselila pobjeda Kukuriku koalicije.
Pogledaj originalni članak

Ususret povratku u Ameriku Franka Batelić stat će pred kamere IN magazina. Kako će mlada pjevačica reagirati na brojna iznenađenja koja joj je pripremila ekipa rubrike "Petkom s Petkom", gledatelji će moći vidjeti u petak.

Naime, voditelj Dalibor Petko ispunit će Franki dugogodišnji san i odvesti je u kazalište Komedija gdje će odraditi profesionalnu audiciju ispred glumca i redatelja Igora Mešina. No, to neće biti jedino iznenađenje za glazbenicu. U studiju njezina producenta Borisa Đurđevića dočekat će je Massimo, koji će joj ponuditi zajednički duet.

Između ostalog, Franka će Petku ispričati sve o svojim uspjesima s dečkima, gdje su je sve pratili paparazzi, a pokazat će i kako se snalazi u ulozi novinarke. Otkrila je da preko interneta prati sve što se događa u Hrvatskoj, a najviše ju je razveselila pobjeda Kukuriku koalicije, čime se pjevačica prvi puta javno politički opredijelila.

Franka će pokazati i što je naučila u Bostonu, kako repa, beatboxa, izvodi jazz, ali i pjeva narodnjak. Kaže da zna samo jedan, a koji je u pitanju gledatelji imaju priliku provjeriti u petak u IN magazinu na Novoj TV.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
07:26 08.02.2012.

E da , gdje su ona stara vremena , Tereza , Zdenka , Gabi... , pjevačice koje su pjevale koje su imale glas , nisu nosile minice ili usko pripijene tajice. Ove današnje mlade pjevačice imaju sve osim glasa. Zgodne su imaju lijepo tijelo i između ostalog šišaju i narodnjake , i puno idiota to puši. Dobro , nije to loše poslušati , ali daleko je to od nekakve pjevačke vrijednosti. Zato nam se i dešava da na Euroviziji prolazimo tak kak prolazimo... , među najslabijima. Tako će i biti dok ćemo birati izgled a ne glas !!!!!