na instagramu

Franka Batelić podijelila video čudesnog prizora snimljenog u moru u njenom rodnom Rapcu

Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Intagram
Foto: Promo
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.04.2022.
u 18:30
Na snimci se vidi kako jedna meduza spokojno pliva među ribama, a meduza je jasno uočljiva kroz kristalno čistu morsku površinu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (29) na svojem je Instagram storyju podijelila video čudesnog prizora snimljenog u moru u njenom rodnom Rapcu. Na snimci se vidi kako jedna meduza spokojno pliva među ribama, a meduza je jasno uočljiva kroz kristalno čistu morsku površinu.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Franka je početkom mjeseca također objavila fotku iz Rapca, kamo je otputovala sa suprugom, bivšim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom i sinom Viktorom. Tada se na fotografijama moglo vidjeti kako uživaju uz more te je pokazala i kako uživaju u igri sa sinom. "Jer jedino ovdje se zapravo diše", napisala je tada.

U prošlotjednoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' pokazala je i koliko joj je održivost važna te koliko pazi na prirodu tako da je odjenula korzet nastao printanjem. Franka je pratiteljima na Instagramu objasnila i da se radi o održivom materijalu koji predstavlja budućnost u modi. Korzet koji je nosila bio je sačinjen od poliestera nastalog recikliranjem plastičnih boca. Njezin potez pohvalila je i voditeljica Maja Šuput koja je zamolila sve okupljene za zaplješću Franki i njezinoj odjevnoj kombinaciji. Dodajmo da je tema te emisije bio vremeplov, a Franka je nosila i 3D nakit te crni kombinezon. 

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina!'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz