najveća podrška vedranu

Franka Batelić razniježila fotografijama iz Danske: Viktor i ona nosili dresove s natpisom Ćorluka

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Petar Krajačić Vilović
Foto: Petar Krajačić Vilović
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Franka Batelić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Intagram
Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.06.2022.
u 16:59
Pjevačica i sin Viktor utakmicu su pratili s tribina, a na Instagramu je ona pokazala dio atmosfere. Prvo je objavila fotografiju iz sunčanog Kopenhagena, a nakon toga i fotografiju kako Viktor napeto prati razvoj događaja na terenu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Franka Batelić na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija iz Danske, gdje je sa sinčićem Viktorom bila najveća podrška suprugu Vedranu Ćorluki, koji je na poziciji pomoćnika Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Naime, u Kopenhagenu je sinoć hrvatska reprezentacija u 3. kolu skupine 1 Lige nacija pobijedila Dansku i došla do prve pobjede u ovom izdanju tog natjecanja. 

Franka i Viktor utakmicu su pratili s tribina, a pjevačica je pokazala dio atmosfere. Prvo je objavila fotografiju iz sunčanog Kopenhagena, a nakon toga i fotografiju na kojoj sina drži za ruku dok koračaju prema stadionu u dresovima s natpisom Ćorluka.

Foto: Instagram screenshot
Na samom kraju Franka je objavila i Viktorovu fotografiju kako napeto prati razvoj događaja na terenu.

Inače, Franka je nedavno otkrila da je trudna s drugim djetetom.

- Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata! - napisala je Franka uz prvu fotografiju na Instagramu na kojoj je pokazala svoj trudnički trbuh.

Nedavno je otkrila da priželjkuje djevojčicu, a da se s tim slažu i suprug i sin.

 - I dečki doma kažu da mora biti cura. Iako, mislim da Viktor nije ni svjestan što uopće znači da će dobiti brata ili sestru. Vidjet ćemo kada dođe beba kako će to sve zajedno funkcionirati - rekla je pjevačica tada za Story.

Franka i Vedran u braku su od ljeta 2018. godine kada su se vjenčali u Istri, a sin Viktor rodio se početkom 2020. godine.

VIDEO Promocija albuma Nine Badrić

PROŠLOG VIKENDA

Thompsonov obožavatelj ogorčen: 'Platili smo 50 eura i stajali ispred vrata, treći koncert nije ni mogao biti održan'

-  Ljudima je rečeno da će Thompson nastupiti u nedjelju, te da svi koji stoje vani uzmu žigove s kojima će doći na koncert u nedjelju. Pola je ljudi to napravilo, a dio je otišao razočaran doma. Onda je došla vijest kako Thompson ipak ne može pjevati jer ima avion u nedjelju. Tako je otpao treći koncert, a prijatelji i ja smo za 50 eura stajali ispred vrata i tako slušali koncert - rekao nam je čitatelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.